Tehtaanmyymälät

Eskimo Finland

Suomalainen perheyritys, joka valmistaa ruokasektorille tarkoitettuja hygieenisiä, kerta- ja pitkäkäyttöisiä tuotteita, pakkauksia sekä kokonaisvaltaisia pakkausjärjestelmiä. Yrityksen tehdas ja tehtaanmyymälä sijaitsevat Rauman Lapissa.

Kivikylän Kotipalvaamo

Kivikylän Kotipalvaamolla on tehtaanmyymälät Lapissa ja Huittisissa. Tehtaanmyymälöistä löytyy päivittäin tuoreet lihat, unohtamatta maanmainioita lihajalosteita.

Lappi-Hunaja, hunajapurkki

Lappi-Hunaja

Lappi-Hunaja on Suomen tunnetuin yritys hunaja-alalla. Lappi-Hunajan myymälässä voi tutustua hunajatuotannon maailmaan ja maistella eri hunajalaatuja. Myynnissä on kaikkia Lappi-Hunajan ja lisäksi joidenkin muiden paikallisten yrittäjien tuotteita.

Rauman Kiulu- ja tynnyritehdas

Vuonna 1997 perustettu perinteisiä puuastioita valmistava perheyritys. Päätuotteita ovat saunakiulut, vesisaavit, taikina-astiat ja tynnyrit, joille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu – tunnus. Myymälässä on yrityksen omien tuotteiden lisäksi laaja valikoima useiden suomalaisten valmistajien tuotteita.

Vormu

Jo vuodesta 1984 asti Raumalla toiminut tekstiilialan yritys, joka valmistaa laadukkaita Uniquu- ja Saila-vuodevaatteita vahvalla ammattitaidolla.