Palvelut

Tehtaanmyymälät

Arispon Ol niingon gotonas -sisustustynyt.

Arispo

Arispon Paitapainon yhteydessä toimii myös Paitapuoti. Myymälän valikoimissa on monenlaisia tuliaisia ja matkamuistoja, muun muassa t-paitoja, kasseja, pusseja ja sisustustyynyjä.

Kuninkaankatu 5, Rauma Puh. 044 5332 888 arispo@arispo.com
Fredmanin tuotteita: foliota, kelmua ja leivinpaperia sekä kertakäyttöliinoja.

Fredman

Suomalainen perheyritys, joka valmistaa tuotteita ruuan valmistamiseen, säilyttämiseen ja kuljettamiseen sekä puhdistamiseen. Tehtaanmyymälän valikoimista löytyy laajasti niin kotikulinaristien käyttöön tarkoitetut Eskimo-työvälineet kuin ammattilaisten suosimat Fredman-tuotteet, sekä edulliset ja suositut II-laadun tuotteet. Yrityksen tehdas ja tehtaanmyymälä sijaitsevat Rauman Lapissa. Tehtaanmyymälä on avoinna ma-pe 10-17.

Fredman tehtaanmyymälä
www.eskimofinland.fi

Eurajoentie 10, Lappi Puh. 010 411 0726 tehtaanmyymala@fredmangroup.com

Kivikylän Kotipalvaamo

Kivikylän Kotipalvaamolla on tehtaanmyymälät Lapissa ja Huittisissa. Tehtaanmyymälöistä löytyy päivittäin tuoreet lihat, unohtamatta maanmainioita lihajalosteita.

Savulaaksontie 121, Lappi Puh. 02 826 0905 myymala.lappi@kivikylan.fi
Lappi-Hunajan hunajapurkki ja puinen hunajalusikka.

Lappi-Hunaja

Lappi-Hunaja on Suomen tunnetuin hunaja-alan yritys. Lappi-Hunajan myymälässä voi tutustua hunajatuotannon maailmaan ja maistella eri hunajalaatuja. Myynnissä on kaikkia Lappi-Hunajan ja lisäksi joidenkin muiden paikallisten yrittäjien tuotteita.

Sahamäentie 26, Lappi Puh. 050 311 0780 lappihunaja@lappi-hunaja.fi

Rauman Kiulu- ja tynnyritehdas

Vuonna 1997 perustettu perinteisiä puuastioita valmistava perheyritys. Päätuotteita ovat saunakiulut, vesisaavit, taikina-astiat ja tynnyrit, joille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu -tunnus. Myymälässä on yrityksen omien tuotteiden lisäksi laaja valikoima useiden suomalaisten valmistajien tuotteita.

Sorkantie 2, Rauma Puh. 02 822 1150 marko.parkkila@tynnyri.fi
Vormun myymälä, jossa erilaisia tuotteita laatikoissa ja hyllyissä.

Vormu

Vormu valmistaa Raumalla täysin kotimaisia allergiaystävällisiä Uniquu-vuodevaatteita. Tehtaanmyymälässä on verkkokauppaa edullisempia tuotteita sekä laajempi valikoima. Tuotantoa voi seurata myös tehtaanmyymälän lasiseinä läpi.

Tehtaanmyymälä sijaitsee lähellä 8-tietä, joten siellä on helppo poiketa vaikka ohikulkumatkalla.

Niittaajantie 7, Rauma Puh. 02 824 0100 vormu@vormu.fi
Liekkimeren kynttilöitä, joissa koivunlehti kuvioita.

Liekkimeri

Liekkimeren kynttiläpaja on valmistanut yksilöllisiä käsityönä tehtyjä designkynttiöitä jo 30 vuotta. Kynttiläpajan puodista löytyy kauniisti palavat kynttilät vuoden jokaiseen päivään. Lisäksi Liekkimeri valmistaa saunatekstiileitä 100-prosenttisesta pellavasta. Puoti on avoinna pääsääntöisesti sesonkiaikoina ja sopimuksen mukaan.

Liekkimeren Facebook-sivut
Liekkimeren Instagram @liekkimeri

Hakunintie 10, Rauma Puh. 040 532 4854 liekkimeri@luukku.com