Palvelut

Tehtaanmyymälät

Arispon Ol niingon gotonas -sisustustynyt.

Arispo

Arispon Paitapainon yhteydessä toimii myös Paitapuoti. Myymälän valikoimissa on monenlaisia tuliaisia ja matkamuistoja, muun muassa t-paitoja, kasseja, pusseja ja sisustustyynyjä.

Kuninkaankatu 5, Rauma Puh. 044 5332 888 arispo@arispo.com
Fredmanin tuotteita: foliota, kelmua ja leivinpaperia sekä kertakäyttöliinoja.

Fredman

Suomalainen perheyritys, joka valmistaa tuotteita ruuan valmistamiseen, säilyttämiseen ja kuljettamiseen sekä puhdistamiseen. Tehtaanmyymälän valikoimista löytyy laajasti niin kotikulinaristien käyttöön tarkoitetut Eskimo-työvälineet kuin ammattilaisten suosimat Fredman-tuotteet, sekä edulliset ja suositut II-laadun tuotteet. Yrityksen tehdas ja tehtaanmyymälä sijaitsevat Rauman Lapissa. Tehtaanmyymälä on avoinna ma-pe 10-17.

Fredman tehtaanmyymälä
www.eskimofinland.fi

Eurajoentie 10, Lappi Puh. 010 411 0726 tehtaanmyymala@fredmangroup.com

Kivikylän Kotipalvaamo

Kivikylän Kotipalvaamolla on tehtaanmyymälät Lapissa ja Huittisissa. Tehtaanmyymälöistä löytyy päivittäin tuoreet lihat, unohtamatta maanmainioita lihajalosteita.

Savulaaksontie 121, Lappi Puh. 02 826 0905 myymala.lappi@kivikylan.fi
Lappi-Hunajan hunajapurkki ja puinen hunajalusikka.

Lappi-Hunaja

Lappi-Hunaja on Suomen tunnetuin hunaja-alan yritys. Lappi-Hunajan myymälässä voi tutustua hunajatuotannon maailmaan ja maistella eri hunajalaatuja. Myynnissä on kaikkia Lappi-Hunajan ja lisäksi joidenkin muiden paikallisten yrittäjien tuotteita.

Sahamäentie 26, Lappi Puh. 050 311 0780 lappihunaja@lappi-hunaja.fi

Rauman Kiulu- ja tynnyritehdas

Vuonna 1997 perustettu perinteisiä puuastioita valmistava perheyritys. Päätuotteita ovat saunakiulut, vesisaavit, taikina-astiat ja tynnyrit, joille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu -tunnus. Myymälässä on yrityksen omien tuotteiden lisäksi laaja valikoima useiden suomalaisten valmistajien tuotteita.

Sorkantie 2, Rauma Puh. 02 822 1150 marko.parkkila@tynnyri.fi
Vormun myymälä, jossa erilaisia tuotteita laatikoissa ja hyllyissä.

Vormu

Vormu valmistaa Raumalla täysin kotimaisia allergiaystävällisiä Uniquu-vuodevaatteita. Tehtaanmyymälässä on verkkokauppaa edullisempia tuotteita sekä laajempi valikoima. Tuotantoa voi seurata myös tehtaanmyymälän lasiseinä läpi.

Tehtaanmyymälä sijaitsee lähellä 8-tietä, joten siellä on helppo poiketa vaikka ohikulkumatkalla.

Niittaajantie 7, Rauma Puh. 02 824 0100 vormu@vormu.fi