Tehtaanmyymälät

Eskimo-tuotteita

Fredman

Suomalainen perheyritys, joka valmistaa tuotteita ruuan valmistamiseen, säilyttämiseen ja kuljettamiseen sekä puhdistamiseen. Tehtaanmyymälän valikoimista löytyy laajasti niin kotikulinaristien käyttöön tarkoitetut Eskimo-työvälineet kuin ammattilaisten suosimat Fredman-tuotteet, sekä edulliset ja suositut II-laadun tuotteet. Yrityksen tehdas ja tehtaanmyymälä sijaitsevat Rauman Lapissa. Tehtaanmyymälä on avoinna ma-pe 10-17.

Fredman tehtaanmyymälä
www.eskimofinland.fi

Kivikylän Kotipalvaamo

Kivikylän Kotipalvaamolla on tehtaanmyymälät Lapissa ja Huittisissa. Tehtaanmyymälöistä löytyy päivittäin tuoreet lihat, unohtamatta maanmainioita lihajalosteita.

Lappi-Hunaja, hunajapurkki

Lappi-Hunaja

Lappi-Hunaja on Suomen tunnetuin yritys hunaja-alalla. Lappi-Hunajan myymälässä voi tutustua hunajatuotannon maailmaan ja maistella eri hunajalaatuja. Myynnissä on kaikkia Lappi-Hunajan ja lisäksi joidenkin muiden paikallisten yrittäjien tuotteita.

Rauman Kiulu- ja tynnyritehdas

Vuonna 1997 perustettu perinteisiä puuastioita valmistava perheyritys. Päätuotteita ovat saunakiulut, vesisaavit, taikina-astiat ja tynnyrit, joille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu – tunnus. Myymälässä on yrityksen omien tuotteiden lisäksi laaja valikoima useiden suomalaisten valmistajien tuotteita.

Vormun myymälä

Vormu

Jo vuodesta 1984 asti Raumalla toiminut tekstiilialan yritys, joka valmistaa laadukkaita Uniquu- ja Saila-vuodevaatteita vahvalla ammattitaidolla.