Näe & koe

Vanhan Rauman jouluinen kävelykierros

Pitsikaupungin joulu -kuvitus, jossa piirrettyjä Vanhan Rauman taloja.

Vanhat puiset talot ja tuikkeen täyttämät pihamaat, valkeat katot ja kadut, kattonaan kirkas tähtitaivas. Pitsikaupunki täyttyy lämpimästä joulunajan hengestä – riemusta ja rauhasta. Jouluinen Vanha Rauma pysäyttää arjen kiireen ja tuo joulun jokaiseen sieluun. Ajan taika tarttuu takinliepeisiin ja matkaa sieltä suoraan sydämiin.

Vanhan Rauman idylliseen joulutunnelmaan tutustuu parhaiten opastetulla kävelykierroksella. Kävellen huomio kiinnittyy pitsikaupungin kauniisiin jouluvaloihin, -koristeisiin ja muihin jouluisiin yksityiskohtiin. Kierroksella opas johdattaa ryhmän alueen kapeille ja mutkitteleville kujille kertoen alueen historiasta ja nykypäivästä jouluperinteitä unohtamatta.

Kuninkaankatu joulunaikaan.

Vanhan Rauman jouluiset kävelykierrokset järjestetään lauantaisin ja sunnuntaisin ajalla 26.11.–18.12.2022. Tunnin pituiselle kierokselle lähdetään lauantaisin klo 14 ja sunnuntaisin klo 16 Vanhan Raatihuoneen edestä (Kauppakatu 13) Kauppatorin laidalta. Poikkeuksena lauantai 26.11.,jolloin opastus alkaa klo 16. Oppaana toimivat Rauman auktorisoidut oppaat.

Lipun hinta on 10 € / henkilö (alle 15-vuotiaat maksutta). Lippu ostetaan ennakkoon elämysten verkkokaupasta (doerz.com) tai Vanhan Raatihuoneen museokaupasta (Kauppakatu 13) aukioloaikojen puitteissa.