Palvelut

Lomakeskus, leirintäalue ja vierasvenesatama Rauman Poroholma

Poroholma tarjoaa monenlaisia majoitusvaihtoehtoja meren rannalla, vain muutaman kilometrin päässä keskustasta. Yöpyä voi muun muassa asuntovaunussa, teltassa, mökissä tai tunnelmallisessa pitsihuvilassa.

Karavaanipaikat

Poroholman leirintäalue. Ihmisiä kävelemässä puistomaisella alueella.

Tasokkaalla viiden tähden caravan-alueella voi majoittautua aivan rannan tuntumaan, josta aukeaa mahtavat näköalat avomerelle, tai mukavasti puistoalueelle puiden suojaan. Koko karavaanialue on yhteistä puistoa, jossa pohjana on hyväkuntoinen nurmi. Karavaanialue on avoinna pääsääntöisesti kesäkaudella. www.poroholma.fi/karavaanipaikat

Teltta-alue

Lomakeskuksen telttailualue sijaitsee terassikahvila Ruormiehen takana ja paikoitusalueen vieressä. Alue on puiden siimeksessä ja sieltä on kauniit näkymät puistomaiselle alueelle sekä merelle. www.poroholma.fi/telttaalue

Mökit ja muut sisämajoituskohteet

Poroholman lomakeskuksen mökeistä ja muista sisämajoituskohteista löytyy lisätietoja osoitteesta www.poroholma.fi/sisamajoituspalvelut.

Leirintämökit

Leirintämökit ovat perinteisiä hirsimökkejä, jotka sijaitsevat mukavasti metsän siimeksessä. Leirintämökit on tarkoitettu kesäkäyttöön.

Rivitalo

Alueen rivitalossa on neljä kahden hengen huonetta. Jaettu suihku ja kaksi wc:tä sijaitsevat rivitalon käytävällä.

Hirsitalo

Hirsitalon isommassa huoneistossa on tilaa viidelle hengelle. Toisessa makuuhuoneessa kaksi erillistä vuodetta ja toisessa parivuode. Olohuoneessa vuodesohva. Hirsitalon yhden hengen huoneessa on sänky, suihku, wc, jääkaappi ja mikro.

Augustin majatalo

Augustin majatalo sijaitsee alueen paraatipaikalla. 1800-luvulla rakennetussa pitsihuvilassa on varattavissa kolme huonetta rakennuksen toisessa kerroksessa.

Blomqvistin taverna

Kaksi kerroksisesta rakennuksesta löytyy kuusi kahden hengen huonetta. Leppoisassa ja tunnelmallisessa tavernassa on kodikkaasti sisustetut huoneet.

Ryhmämajoitustila Priki Gerdassa

Purjelaiva Gerda ja kolme henkilöä laiturilla.

Ainutlaatuinen ja edullinen majoitusvaihtoehto ryhmille purjealus Gerdan ruumassa. Majoitustilasta löytyy 15 merimiespunkkaa ja juhlatilan puolelta vielä kuusi lisää. Gerda on varattavissa majoituskäyttöön kesäkauden ulkopuolella. Lisätiedot Gerdasta löytyvät osoitteesta www.poroholma.fi/gerda.