Hotellit

Hotelli Kalliohovi, julkisivu

Hotelli Kalliohovi

Viihtyisä hotelli, jossa on rauhalliset huoneet ja runsas aamiainen. Hotelli sijaitsee vastapäätä Rauman merimuseota ja kävelyetäisyydellä Vanhasta Raumasta.

Kalliohovin monipuolinen ja rento ravintolamaailma taipuu moneksi. Ravintola Kapteeninhuone tarjoaa yksityistilaisuuksiin räätälöityjä menuvaihtoehtoja. Lisäksi talosta löytyy kabinetteja ja saunatiloja.

Hotelli Raumanlinnan huone

Hotelli Raumanlinna

Mukava hotelli aivan Rauman ydinkeskustassa ja Vanhan Rauman tuntumassa.

Mainosvideo

Hotelli Cityhovi

Viihtyisä ja kodikas pienhotelli Rauman ydinkeskustassa, aivan Vanhan Rauman kupeessa.

Hotelli Scandic Rauma

Scandic Raumassa majoitut vaivattomasti kaupungin keskustassa lähellä Vanhaa Raumaa ja palveluita.

Hotelli Kuntosumppu

Hotelli ja liikuntakeskus Kuntosumppu tarjoaa viihtyisää majoitusta sataman tuntumassa. Myös liikuntakeskuksen palvelut ovat hotellivieraiden käytössä.

Hotelli Vanha Rauma ulkokuva

Hotelli Vanha Rauma

Aito Vanhan Rauman tunnelma välittyy Kalatorin kulmalla sijaitsevassa idyllisessä hotelli Vanhassa Raumassa. Hotellin huoneet ovat hyvin varustellut ja raikkaan persoonalliset.

Place to Sleep, huone111

Place to Sleep Hotel Rauma

Alkuvuonna 2018 auennut hotelli sijaitsee kaupungin keskustassa n. 100 vuotta vanhassa upeassa kiinteistössä, jossa toimi alun perin kenkätehdas. Hotellista löytyy hyvin varusteltuja raikkaita huoneita yhdelle, kahdelle tai vaikka koko perheelle. Hotellissa on maksuton Wifi ja pysäköinti. Kaikista huoneista löytyy mikro, jääkaappi, vedenkeitin, hiustenkuivaaja, laajakuva-TV sekä työpöytä. Huoneen hintaan kuuluu myös kahvia ja teetä. Lyhyen kävelymatkan päässä hotellista sijaitsee UNESCOn maailmanperintökohde Vanha Rauma.