Palvelut

Hotellit

Hotelli Kalliohovin julkisivu.

Hotelli Kalliohovi

Viihtyisä hotelli, jossa on rauhalliset huoneet ja runsas aamiainen. Hotelli sijaitsee vastapäätä Rauman merimuseota ja kävelyetäisyydellä Vanhasta Raumasta.

Kalliohovin monipuolinen ja rento ravintolamaailma taipuu moneksi. Ravintola Kapteeninhuone tarjoaa yksityistilaisuuksiin räätälöityjä menuvaihtoehtoja. Lisäksi talosta löytyy kabinetteja ja saunatiloja.

Kalliokatu 25, Rauma Puh. 02 83 881 kalliohovi@kalliohovi.fi
Hotelli Raumanlinnan huone.

Hotelli Raumanlinna

Mukava hotelli aivan Rauman ydinkeskustassa ja Vanhan Rauman tuntumassa.

Mainosvideo

Valtakatu 5, Rauma Puh. 02 83 221 raumanlinna@raumanlinna.fi

Hotelli Cityhovi

Viihtyisä ja kodikas pienhotelli Rauman ydinkeskustassa, aivan Vanhan Rauman kupeessa.

Nortamonkatu 18, Rauma Puh. 02 8376 9200 hotelli@cityhovi.com
Hotelli Scandicin kahden hengen huone.

Hotelli Scandic Rauma

Scandic Raumassa majoitut vaivattomasti kaupungin keskustassa lähellä Vanhaa Raumaa ja palveluita.

Aittakarinkatu 9, Rauma Puh. 02 4808 1616 rauma@scandichotels.com
Hotelli Kuntosumpun Tempur-sänky.

Hotelli Kuntosumppu

Hotelli ja liikuntakeskus Kuntosumppu tarjoaa viihtyisää majoitusta rauhallisella paikalla sataman tuntumassa. Huoneista löytyy oma suihku-/wc-tila, jääkaappi, mikro, televisio ja vedenkeitin. Vuoden 2019 lopulla huoneiden vuoteet uusittiin ja nyt jokaisesta huoneesta löytyy kaksi Tempur-vuodetta. Hotelli sijaitsee kävelymatkan päässä upeasta Rauman merestä sekä Unescon maailmanperintökohteesta Vanhasta Raumasta. Liikuntakeskuksen palvelut ovat hotellivieraiden käytössä maksutta.

Karjalankatu 29, Rauma Puh. 02 822 1639 kuntosumppu@kuntosumppu.fi
Hotelli Vanhan Rauman sisäänkäynti.

Hotelli Vanha Rauma

Aito Vanhan Rauman tunnelma välittyy Kalatorin kulmalla sijaitsevassa idyllisessä hotelli Vanhassa Raumassa. Hotellin huoneet ovat hyvin varustellut ja raikkaan persoonalliset.

Vanhankirkonkatu 26, Rauma Puh. 02 8376 2200 info@hotelvanharauma.fi
Apartment hotel Vanha Rauma's apartment.

Huoneistohotelli Vanha Rauma

Huoneistohotelli sekä lyhyeen että pidempiaikaiseen majoitukseen Vanhassa Raumassa, 1800-luvun alkupuolella rakennetussa kiinteistössä. Täysin kalustetut, vanhan ajan tyylillä tehdyt huoneistot tarjoavat kodikkaan ympäristön väliaikaiseen asumiseen sekä myös lyhyempään majoittumiseen.

Kauppakatu 18, Rauma Puh. 0500 785 304 info@vanharauma.com
Sleep@Rauma hotellin hotellihuone, jossa kaksi ikkunaa, parisänky ja nojatuoli.

Sleep@Rauma Hotel

Hotelli Sleep@Rauma sijaitsee kaupungin keskustassa n. 100 vuotta vanhassa kauniissa kiinteistössä, jossa alun perin on toiminut kenkätehdas. Modernilla itsepalvelukonseptilla toimiva hotelli takaa asiakkailleen nopean ja joustavan varauksen. Huonevarustukseen kuuluu jääkaappi, mikroaaltouuni sekä veden- ja kahvinkeitin ja tämän lisäksi huoneissa on kertakäyttöastioita, teetä ja kahvia tarjolla.

Myllymäenkatu 3, Rauma Puh. 010 2007 308 info@hotelsleeprauma.fi
Loft Hotel Rauman hotellihuone, jossa parisänky.

Loft Hotel Rauma

Vahvat ja vankat teollisuusrakennuksen seinät ovat nähneet raumalaista historiaa jo vuodesta 1946. Seinien sisälle on valmistunut uusi ja upea perhehotelli Loft Hotel Rauma.

Hotelli tuo Raumalle keskieurooppalaista lämminhenkistä palvelua, jossa asiakkaan viihtyvyys on keskiössä. Toiminnassa tärkeää on huomioida yhteisöllisyys ja siksi myös muut, kuin majoittujat pääsevät nauttimaan aamupalasta sekä terassin palveluista. Hotelli sijaitsee Otanlahden urheilukeskuksen ja meren välittömässä läheisyydessä. Kaikissa huoneissa on panostettu asiakkaiden viihtyvyyteen ja jokaisesta huoneesta löytyy ilmastointi.

Instagram: @loftrauma

Rauhankatu 62, Rauma Puh. 050 059 1123 info@loftrauma.fi