Hotellit

Hotelli Kalliohovin julkisivu.

Hotelli Kalliohovi

Viihtyisä hotelli, jossa on rauhalliset huoneet ja runsas aamiainen. Hotelli sijaitsee vastapäätä Rauman merimuseota ja kävelyetäisyydellä Vanhasta Raumasta.

Kalliohovin monipuolinen ja rento ravintolamaailma taipuu moneksi. Ravintola Kapteeninhuone tarjoaa yksityistilaisuuksiin räätälöityjä menuvaihtoehtoja. Lisäksi talosta löytyy kabinetteja ja saunatiloja.

Hotelli Raumanlinnan huone.

Hotelli Raumanlinna

Mukava hotelli aivan Rauman ydinkeskustassa ja Vanhan Rauman tuntumassa.

Mainosvideo

Hotelli Cityhovi

Viihtyisä ja kodikas pienhotelli Rauman ydinkeskustassa, aivan Vanhan Rauman kupeessa.

Hotelli Scandicin kahden hengen huone.

Hotelli Scandic Rauma

Scandic Raumassa majoitut vaivattomasti kaupungin keskustassa lähellä Vanhaa Raumaa ja palveluita.

Hotelli Kuntosumpun Tempur-sänky.

Hotelli Kuntosumppu

Hotelli ja liikuntakeskus Kuntosumppu tarjoaa viihtyisää majoitusta rauhallisella paikalla sataman tuntumassa. Huoneista löytyy oma suihku-/wc-tila, jääkaappi, mikro, televisio ja vedenkeitin. Vuoden 2019 lopulla huoneiden vuoteet uusittiin ja nyt jokaisesta huoneesta löytyy kaksi Tempur-vuodetta. Hotelli sijaitsee kävelymatkan päässä upeasta Rauman merestä sekä Unescon maailmanperintökohteesta Vanhasta Raumasta. Liikuntakeskuksen palvelut ovat hotellivieraiden käytössä maksutta.

Hotelli Vanhan Rauman sisäänkäynti.

Hotelli Vanha Rauma

Aito Vanhan Rauman tunnelma välittyy Kalatorin kulmalla sijaitsevassa idyllisessä hotelli Vanhassa Raumassa. Hotellin huoneet ovat hyvin varustellut ja raikkaan persoonalliset.

Place to Sleep huone 111.

Place to Sleep Hotel Rauma

Alkuvuonna 2018 auennut hotelli sijaitsee kaupungin keskustassa n. 100 vuotta vanhassa upeassa kiinteistössä, jossa toimi alun perin kenkätehdas. Hotellista löytyy hyvin varusteltuja raikkaita huoneita yhdelle, kahdelle tai vaikka koko perheelle. Hotellissa on maksuton Wifi ja pysäköinti. Kaikista huoneista löytyy mikro, jääkaappi, vedenkeitin, hiustenkuivaaja, laajakuva-TV sekä työpöytä. Huoneen hintaan kuuluu myös kahvia ja teetä. Lyhyen kävelymatkan päässä hotellista sijaitsee UNESCOn maailmanperintökohde Vanha Rauma.