Näe & koe

Reksaari, Rauman vanhin matkailusaari, on erinomainen luontokohde kesällä koko perheelle. Sen lehdoissa ja luontopoluilla voi tutustua saariston monipuoliseen kasvistoon ja linnustoon.

Noin 300 hehtaarin Reksaari tarjoaa hyvät virkistysmahdollisuudet mm. vesiurheilun parissa. Lapsille alueelta löytyy leikkivälineitä sekä hiekkaranta. Saarella on kesäkahvila, sauna, nuotiopaikkoja sekä yöpymis- ja telttailumahdollisuus. Kartussa on myös ruokailumahdollisuus kesäkuukausina. Reksaareen pääsee tilauksesta venetaksikuljetuksella (esim. Blue Camp / puh. 040 556 2659).

Luonto- ja retkeilyreitit

Reksaaressa on avomeren ääreen johtava 2,6 kilometrin retkeilyreitti. Tälle reitille on yhteys Reksaaren kolmen kilometrin saaristoluontopolulta, jonka lähtöpaikkana on Reksaaren Kartun vanha kalastajatila.

Saariston luonto- ja retkeilykartta löytyy Raumanmeri-esitteestä (pdf), jonka voi hakea tai tilata Rauman matkailuneuvonnasta.

Veneily

Omalla veneellä liikkujille saarella on retkisatama, jossa on kaikkiaan 25 venepaikkaa. Päiväkiinnittyminen on maksutonta.