Sisustus- ja lahjatavaraliikkeet

Arispo

Arispon Paitapainon yhteydessä toimii myös Paitapuoti. Myymälän valikoimissa on monenlaisia tuliaisia ja matkamuistoja, muun muassa t-paitoja, kasseja, pusseja ja sisustustyynyjä.

FannyMary lyhdyt

FannyMary

FannyMary jälleenmyy Finnmarin tuotteita Vanhassa Raumassa. Liikkeen valikoimissa on sisustus- ja lahjaesineitä sekä kodin käyttötuotteita vaativammankin sisustajan makuun.

Hauenguanon Antiikki

Kodinomaisessa antiikkiliikkeessä on runsas tarjonta huonekaluja, taidetta ja paljon muuta.

Kajava Lahja ja Käsityö

Vanhan Rauman sydämessä sijaitsevassa liikkeessä on laaja valikoima korkealaatuisia pitsejä, käsitöitä, lahjatavaraa ja tekstiilejä.

Koti-Vakka

Sisustamisen, muodin ja lahjatavaroiden erikoisliike Vanhassa Raumassa. Tuotevalikoimaan kuuluvat niin kankaat ja kodintekstiilit kuin sisustus- ja lahjatavaratkin. Koti-Vakasta löydät laadukkaat merkit, kuten Marimekko, Aïno, Masai, Ritva Falla, Laurie, Lindon ja Aarikka.

Lahjasirkus

Lahjasirkusesta löytyy monipuolisesti kaikkea kivaa, kuten esimerkiksi sisustus- ja koriste-esineitä, kodintavaroita, kortteja, kalentereita, makeisia ja monenlaisia lahjatavaroita.

Lahjatavarakahvila Pyörni

Pyörnin lahjatavarakahvilassa Rauman Lapissa on tarjolla pikkupurtavaa sekä tuoretta kahvia ja virvokkeita. Kahvilassa on myynnissä myös laadukasta lahjatavaraa sekä yksilöllisiä käsitöitä.

Lasiapu

Myymälän tarjontaan kuuluvat koristellut lasit ja peilit, lasimaalaukset sekä muunlaiset koristemaalaukset. Paljon myös Rauma-aiheisia tuotteita.

Mamma Roosa

Kaikkea kaunista kotiin ja lahjaksi. Brodeerattuja sisustus- ja käyttötekstiilejä sekä muita yksilöllisiä tuotteita.

Mantin Maailma

Monipuolinen käsityöpuoti, jonka valikoimiin kuuluvat muun muassa käsityötarvikkeet ja luonnonkuitumateriaaleista valmistetut tekstiilit.

Museokauppa Kistupuad

Vanhalla Raatihuoneella sijaitsevasta museokaupasta löytyy laaja valikoima paikallisten kädentaitajien tuotteita, aidosta raumalaisesta pitsistä matkamuistoihin.

Pentik

Kansainvälisen sisustusmyymäläketjun liike sijaitsee Vanhassa Raumassa ja tarjoaa Pentikin mallistojen monipuolisia tuotteita.

Pikku Suutarin Sekatavarapuoti

Puoti tarjoaa ammattitaitoisten suutaripalvelujen lisäksi ekologisia lahjatavaroita ja käsitöitä.

Pits-Priia myymälä

Pits-Priia

Nyplääjät ry:n omassa liikkeessä on saatavilla suuri valikoima pitsiliinoja, nypläystarvikkeita, pitsimalleja ja monenlaisia muita nyplättyjä tuotteita. Liikkeessä on usein myös nyplääjä paikalla.

Purkki Aitta putiikki

Purkki Aitta

Ainutlaatuinen sisustus- ja lahjapuoti tunnelmallisessa aitassa. Myynnissä käsitöitä sekä pieniä eriä sisustustuotteita.

Rauman Antiikkikellari

Käytettyjen tavaroiden vähittäismyyntiä.

Rauman Posliini- ja Lahjatavarapuoti

Runsas valikoima tarvikkeita erilaisiin posliininmaalaustöihin. Puodista saat hyvät vinkit miten valmistat lahjatuotteita ja voit osallistua myös aiheeseen liittyville kursseille.

M&R Lifestyle

M&R Lifestyle kaupasta löydät mm. Espanjasta ja Italiasta tuodut laadukkaat nahkalaukut, kengät, korut sekä vaatteet. Sisustuspuoli on täynnä uniikkeja koriste-esineitä, astioita ja tuotteita kodin kaunistukseksi. Lähes kaikkiin tuotteisiin on tällä kaupalla maahantuontiyksinoikeus, eli samanlaisia tuotteita et löydä muualta Suomesta. Kaupasta löydät myös raumalaista käsityötä mm. kauniiden käsin valettujen kynttilöiden muodossa.

Sisustus Idea

Useita laadukkaita ja tyylikkäitä tuotemerkkejä edustavan sisustusmyymälän valikoimaan kuuluvat niin tekstiilit, keittiön pienkoneet, valaisimet kuin pienhuonekalutkin.  Hyllyt notkuvat myös monia lahja- ja tuliaisvinkkejä.

Sisustustalo Kodinonni

Suuri sisustamisen erikoisliike, jolla on tarjota laaja valikoima sisustustuotteita sekä inspiraatiota ja ideoita kaikkeen kodinsisustamiseen.

Valtava Kääpiö

Kirppis Retriikan yhteydessä olevan Valtavan Kääpiön valikoimista löydät hauskat ja persoonalliset sisustus- ja lahjatavaratuotteet.

Wanhan Rauman Putiikki TaruLiina

Putiikissa myytävät tuotteet ovat sydämellä suunniteltuja ja rakkaudella valmistettuja kotimaisia, ekologisia, laadukkaita käyttö-, lahja- ja sisustustuotteita sekä uniikkeja kierrätysmateriaalituotteita.