Kirpputorit

Kirppis Retriika

Siisti ja kodikas loosikirppis idyllisessä makasiinirakennuksessa. Täältä löydät myös lahjatavarakauppa Valtavan Kääpiön tuotteita.

Kirpputori Ratamakasiini logo

Kirpputori Ratamakasiini

Kirpputori Ratamakasiini myy antiikki-, design- ja sisustus-esineitä, monenlaista ja moneen tarkoitukseen sopivaa käyttöesineistöä sekä huonekaluja aina keräilyharvinaisuuksista upeisiin mattoihin ja tekstiileihin. Valikoima on valtava – mainekki kiirin jo koko Suome! Kirpputori sijaitsee osoitteessa Hakunintie 6, iha keskustan liki.

Kirpputori MiMin Kierrätysaitta

Kierrätystä, löytöjä ja tunnelmaa.

Merkitys 2nd Hand Shop

Merkitys on Vanhassa Raumassa sijaitseva tyylikäs second hand -myymälä, joka keskittyy myymään naisten ja miesten vaatteita, kenkiä ja asusteita.

Vanhan Tavaran Puoti Eveliina

Tervetuloa tekemään löytöjä! Ikinä ei tiedä mitä vastaan voi tulla. Jos kiertely ei kiinnosta, nappaa kuppi kahvia ja rupatellaan!

Torin Kymppi

Suosittu kirpputori, jossa pääset eroon tarpeettomista tavaroista ja voit tehdä unelmiesi löytöjä.

Lokki-kirppis

Rauman Seudun Työttömät ry:n Lokki-kirppiksellä, Pikku-Lokissa ja Senttivintillä on myytävänä yhdistyksen omia käsityötuotteita, hyväkuntoisia lasten ja aikuisten vaatteita, huonekaluja, tauluja, verhoja, mattoja astioita ja muita kodin tarvikkeita. Senttivintillä teet löytöjä alle euron hintaan.

Peippo-Kirppis kyltti

Pelastusarmeijan Peippo-Kirppis

Persoonallinen ja pirteä Pelastusarmeijan Peippo-Kirppis sijaitsee Vanhan Rauman kupeessa. Siisti, järjestyksessä oleva kirppis, josta voit tehdä löytöjä edulliseen hintaan. Kirppikseltä löytyy mm. hyväkuntoisia vaatteita, astioita, leluja, kodin pienkoneita ja työkaluja.

Puoti ja Wanhat Tawarat

SPR:n Rauman kirpputorimyymälöissä on paikkakunnan laajimmat secondhand-valikoimat. Tavarat on ryhmitelty selkeästi omiin huoneisiinsa. Ala-puoti ja Soffakammari (Karjalankatu 15) sekä Ylä-puoti (Valtakatu 10) ovat täynnä löytöjä.