Usein kysyttyä

Keräämme sivulle asioita, joita meiltä kysellään usein ja jotka saattavat kiinnostaa myös muita. Ehkä sinäkin löydät vastauksen kysymykseesi täältä.

Milloin Pitsiviikko järjetetään vuonna 2017?

Seuraava Pitsiviikko järjestetään 22.-30.7.2017 ja Mustan pistin yö on 29.7.2017. Lisätietoja löydät osoitteesta www.pitsiviikko.fi. Ohjelma ilmestyy kesällä 2017.

Mistä voin ostaa postikortteja?

Muun muassa Vanhan Raatihuoneen museokaupassa (Kauppakatu 13) on laaja valikoima Rauma-aiheisia postikortteja. Kaupungin palvelupiste Pyyrmanissa (Valtakatu 2) on pieni valikoima postikortteja. Myös monet Vanhan Rauman liikkeet myyvät postikortteja.

Mistä löydän lähimmän pankkiautomaatin vieraillessani Vanhassa Raumassa?

Lähimmät pankkiautomaatit löytyvät osoitteista Kauppakatu 1 (Osuuspankki) ja Nortamonkatu 10 (Kauppakeskus Wänni).

Missä keskustan alueella sijaitsee yleinen WC?

Yleinen WC löytyy Kauppatorilta R-Kioskia vastapäätä.

Mihin voin jättää autoni vieraillessani Vanhassa Raumassa?

Vanhan Rauman läheisyydessä sijaitsee neljä parkkipaikkaa. Parkkipaikat sijaitsevat Pyhän Ristin kirkolla (Luostarinkatu 1), Eteläkadun varrella, Savilankadun varrella sekä Kaunisjärvenkadun varrella. Pyhän Ristin kirkon ja Savilankadun parkkipaikat ovat päällystettyjä. Eteläkadun ja Kaunisjärvenkadun parkkipaikat ovat hiekoitettuja. Parkkipaikkojen läheisyydessä on myös aikarajoitettuja parkkipaikkoja. Muistathan parkkikiekon!

Missä voin nähdä pitsiä?

Nyplääjät ry:n pitsipuoti Pits-Priia (Kauppakatu 29) tarjoaa mahdollisuuden tutustua raumanpitsiin, ostaa pitsituotteita ja nähdä miten pitsiä tehdään eli nyplätään. Vanhalla Raatihuoneella on laaja pitsinäyttely ja Raatihuoneen museokaupasta (Kauppakatu 13) voi ostaa erilaisia pitsituotteita.