Usein kysyttyä

Keräämme sivulle asioita, joita meiltä kysellään usein ja jotka saattavat kiinnostaa myös muita. Ehkä sinäkin löydät vastauksen kysymykseesi täältä.

Milloin Pitsiviikko järjetetään vuonna 2020?

Pitsiviikko järjestetään 18.-26.7.2020 ja Mustan pitsin yötä vietetään perjantaina 24.7.2020. Lisätietoja ja koko ohjelman löydät osoitteesta www.pitsiviikko.fi. Painettu käsiohjelma ilmestyy kesä-heinäkuun vaihteessa ja se on saatavilla muun muassa Rauman matkailun toimipisteistä palvelupiste Pyyrmanista (Valtakatu 2 A) sekä Vanhalta Raatihuoneelta (Kauppakatu 13).

Mistä voin ostaa postikortteja?

Muun muassa Vanhan Raatihuoneen museokaupassa (Kauppakatu 13) on laaja valikoima Rauma-aiheisia postikortteja. Kaupungin palvelupiste Pyyrmanissa (Valtakatu 2 A) on pieni valikoima postikortteja. Myös monet Vanhan Rauman liikkeet myyvät postikortteja.

Missä voisin lounastaa tänään?

Raumalla on monia hyviä lounaspaikkoja. Päivän lounastarjontaan kannattaa tutustua kätevästi osoitteessa www.lounasrauma.fi. Sivustolta näet yhdellä silmäyksellä päivän lounastarjonnan.

Mistä löydän lähimmän pankkiautomaatin vieraillessani Vanhassa Raumassa?

Lähimmät pankkiautomaatit löytyvät osoitteista Kauppakatu 1 (Osuuspankki) ja Nortamonkatu 10 (Kauppakeskus Wänni).

Missä keskustan alueella sijaitsee yleinen WC?

Yleinen WC löytyy Kauppatorilta R-Kioskia vastapäätä.

Mihin voin jättää autoni vieraillessani Vanhassa Raumassa?

Vanhan Rauman läheisyydessä sijaitsee neljä parkkipaikkaa. Parkkipaikat sijaitsevat Pyhän Ristin kirkolla (Luostarinkatu 1), Eteläkadun varrella, Savilankadun varrella sekä Kaunisjärvenkadun varrella. Savilankadun parkkipaikka ovat päällystetty. Eteläkadun, Kaunisjärvenkadun ja Pyhän Ristin kirkon parkkipaikat ovat hiekoitettuja. Parkkipaikkojen läheisyydessä on myös aikarajoitettuja parkkipaikkoja. Muistathan parkkikiekon!

Missä voin nähdä pitsiä?

Nyplääjät ry:n pitsipuoti Pits-Priia (Kauppakatu 29) tarjoaa mahdollisuuden tutustua raumanpitsiin, ostaa pitsituotteita ja nähdä miten pitsiä tehdään eli nyplätään. Vanhalla Raatihuoneella on laaja pitsinäyttely ja Raatihuoneen museokaupasta (Kauppakatu 13) voi ostaa erilaisia pitsituotteita.