Palvelut

Tilaussaunat

Haus Annan saunan lauteet.

Haus Annan sauna

Haus Annan sauna sijaitsee kaupungin keskustassa. Saunassa on tilaa enintään 12 henkilölle. Takkahuoneessa voi loikoilla takkatulen ääressä. Saunatiloissa on käytössä pesuaineita, laudeliinat ja hiustenkuivaaja. Pyyhkeet, snacksit ja juotavat voi tilata etukäteistilauksena.

Satamakatu 7, Rauma Puh. 050 566 7388 tuire@hausanna.fi
Neljä henkilöä porealtaassa Helmirannassa. Taustalla merimaisema.

Helmirannan tilaussaunat

Helmirannassa sijaitsee kolme saunaa merinäköalalla. Saunoista voi siirtyä vilvoittelemaan terasseille tai loikoilemaan poreisiin. Saunoilta on myös uintimahdollisuus ja talvisin avantouintia. Kerhon VIP-saunan löylyihin mahtuu noin 16 saunojaa, kun taas Hirsisaunaan ja Uuteen rantasaunaan noin 8 saunojaa. Oleskelutiloihin mahtuu enemmän väkeä. Saunaillan tarjoilut tilataan varauksen yhteydessä.

Puuluntie 388, Rauma Puh. 044 988 6781

Merikylpylän tilaussaunat

Upeassa Fåfängan niemenkärjessä sijaitseva Merikylpylän saunoissa voi rentoutua yleisillä vuoroilla tai varaamalla yksityisvuoron. Merikylpylästä löytyy kolme erilaista saunaa. Iso sauna, pieni sauna sekä hirsisauna. Isoon saunaan mahtuu n. 20 henkilöä. Pieneen saunaan sekä hirsisaunaan mahtuu n. 6 henkilöä kerrallaan löylyihin. Tiloihin voi tuoda omat ruuat ja juomat.

Suvitie 4, Rauma Puh. 040 059 5336
Näkymä Kuuskajaskarin kallioilta merelle.

Kuuskajaskarin tilaussauna

Kuuskajaskarin linnakesaarella on kaksi armeijan käyttöön 1950-luvulla rakennettua saunaa, jotka ovat saneerattu vuonna 2014. Sauna 1 on entinen miehistösauna, jossa on öljyllä lämmitettävä kiuas ja löylyihin mahtuu noin 15 saunojaa. Sauna 2 on entinen päällystösauna, jossa on sähkölämmitteinen kiuas ja löylyihin mahtuu noin 10 saunojaa. Saunavuoroihin on mahdollista tuoda omat ruuat ja juomat, mutta varauksen yhteydessä voi myös tilata tarjoilun.

Kuuskajaskari, Rauma Puh. 050 313 9160 info@kuuskajaskari.fi
Kylmäpihlajan rantasaunan kiuas ja lauteet.

Kylmäpihlajan tilaussaunat

Kylmäpihlajan majakkasaarella on mahdollisuus saunoa majakan tilaussaunassa, rantasaunassa tai löylytynnyrissä, jonka yhteydessä on myös kylpytynnyri. Majakan tilaussauna on noin 15 hengelle, rantasaunaan mahtuu 8–10 henkilöä ja löylytynnyriin enintään neljä saunojaa. Majakan tilaussaunalla on mahdollisuus nauttia ravintolan virvokkeita, kun löylytynnyrille omien ruokien ja juomien tuominen on mahdollista.

Kylmäpihlaja, Rauma Puh. 045 175 0619 info@kylmapihlaja.com

Reksaaren tilaussaunat

Kartun tilan Wanha sauna tarjoaa saaristossa hirsisaunalle tyypilliset pehmeät löylyt. Lauteille mahtuu kerrallaan noin 10 saunojaa. Saunarakennus on rakennettu jo vuonna 1895. Se tarjoaa rentouttavan ja tunnelmallisen kokemuksen kesäillan ratoksi. Uudempi, vasta remontoitu sauna on varattavissa Reksaaren toiminnan puitteissa. Saunaan mahtuu noin 5 henkilöä.

Reksaari, Rauma Puh. 0400 775 875 reksaari@wcss.fi
Nurmeksen kalamaja. Hirsimökki.

Nurmeksen Kalamajan tilaussaunat

Kelohirsimaja sijaitsee Rauman luonnonkauniin saariston suurimmassa saaressa Nurmeksessa, jonne venematka kestää noin 15–30 minuuttia mantereelta. Majasta löytyy kertalämmitteinen sauna max 20 henkilölle, jossa on puilla lämmitettävä vesipata. Rannan tuntumasta löytyvät kelohirsinen savusauna ja kylpytynnyri, sekä hyvä ranta uimiseen. Venekuljetukset järjestetään tilauksesta. Tiloihin voi tuoda omat ruuat ja juomat, mutta ne on myös mahdollista tilata saunavarauksen yhteydessä.

Nurmes Mansikkakari, Rauma Puh. 050 408 9061 jani.ruusunen@gmail.com

Juhla-Tallbon tilaussauna

Petäjäksen niemessä meren äärellä sijaitsevat saunatilat tarjoavat kokonaisvaltaisen elämyksen. Tilavaan saunaan mahtuu 15–20 henkeä, ja saunomisen lomassa voi pulahtaa verannalla sijaitsevaan kylpytynnyriin. Saunailtoihin voi tilata tarjoilut Villa-Tallbosta.

Petäjäksentie 178, Rauma Puh. 02 8220 733 villatallbo@tallbo-ravintolat.com

Fåfängan paviljongin tilaussauna

Saunatilat meren äärellä upeassa Fåfängan niemessä. Saunaan mahtuu noin 15 saunojaa. Omalla terassilla sijaitsevissa porealtaissa kelpaa kellua muiden katseilta suojassa, mutta silti auringon paisteessa. Saunan vieressä sijaitsevaan kokoustilaan mahtuu kymmenen henkilöä pitämään kokousta. Tarjoilut tilataan varauksen yhteydessä Merijakamolta.

Suvitie 4, Rauma Puh. 040 5633432 info@merijakamo.fi

Rientolan tilaussauna

Jo vuonna 1892 rakennettu näyttävä merenrantahuvila on kunnostettu uuteen uskoon vuonna 2019. Itse huvilasta löytyy tilaa yli 50 henkilölle ja löylyihin mahtuu kerrallaan 15 saunojaa. Saunarakennuksesta löytyy ison löylyhuoneen lisäksi puku-, WC- ja pesutilat. Rakennusta ympäröi iso merelle avautuva terassi. Rannassa on uimarapuilla varustettu laituri, jossa riittää syväystä myös veneelle. Tiloihin voi tuoda omat ruuat ja juomat.

Rientolantie 51, Rauma Puh. +358 50 3227576 hayrinenmikko@hotmail.com

Hakkaraisen sauna

Uudistetussa ja tunnelmallisesta juhlatilasta löytyy myös saunaosasto, jossa on tilava (n. 8 hlöä) sauna. Saunaosastolta löytyy myös biljardipöytä ja tiloihin voi tuoda omat ruuat ja juomat. Katetulla terassilla kylpytynnyri.

Kotikuja 10, Rauma Puh. 050 552 6141

Juhlatalo Ooperin tilaussaunat

Ooperin alemmassa kerroksessa on kaksi saunatilaa, omine pukuhuoneineen ja suihkutiloineen. Yhteen saunaan sopii noin 15 henkilöä kerralla. Saunatilojen vuokrauksen voi myös yhdistää esimerkiksi alatuvan kanssa, joihin saunatiloista on suora yhteys. Tiloihin voi tuoda omat ruuat ja juomat.

Vanha Turuntie 56, Rauma Puh. 040-258 9189 juhlatilatpiccolo@gmail.com

Latumajan tilaussauna

Vaatimaton pihasauna upean metsämaiseman keskellä Tiilivuorella. Saunaan mahtuu 5 henkilöä kerrallaan. Saunassa kylmä pesuvesi saavissa ja kuuma pesuvesi padassa. Tiloihin voi tuoda omat ruuat ja juomat.

Lemmenkujantie 61, Rauma Puh. 050 313 2334
Linnanpiha Bed and breakfastin Messi-sauna, jossa televisio.

Linnanpihan Messi-sauna

Hotelli Raumanlinnan sisäpihalla sijaitseva täysin uusittu saunatila noin 20–25 henkilölle. Saunaruuat voi tilata ravintola Kapteeninhuoneesta tai tiloihin voi tuoda omat ruuat ja juomat. Saunalla ei ole pyyhkeitä ja tiloista pitää poistua viimeistään keskiyöllä.

Valtakatu 5, Rauma Puh. 010 229 5210 sales@hovihotels.fi

Äijänsuon jäähallin sauna-aitio

Narvi-sauna aitioon mahtuu 15 henkilön kannatusjoukko ja löylyihin noin 10 saunojaa. Lukon peliä voi seurata joko aition parvekkeelta tai saunan lauteilta. Puupaneloidut seinät takatiloissa luovat jäähalliin upeaa saunatunnelmaa. Aitiota varatessa voi tilata saunalle myös ruokaa, virvokkeiden lisäksi.

Nortamonkatu 23, Rauma Puh. 050 303 7566 aleksi.koskinen@raumanlukko.fi
Hotelli Kalliohovin sauna. Kiuas keskellä löylyhuonetta.

Hotelli Kalliohovin tilaussaunat

Hotelli Kalliohovissa on kaksi eri kokoista saunaa. Isompaan saunaan mahtuu 20 saunojaa ja pienempään 10 saunojaa. Saunailtoihin on tilattavissa erilaisia saunapaketteja saunaa varattaessa.

Kalliokatu 25, Rauma Puh. 010 229 5210 sales@hovihotels.fi
Johtolan tilaussaunan uima-allas.

Johtolan tilaussauna

Ainutkertaisessa miljöössä on patruunan ajan tunnelmaa. Saunaan mahtuu n. 10 saunojaa. Saunalla on myös suuri uima-allas, jonne voi pulahtaa vilvoittelemaan. Saunatarjoilut voi tilata saunavarausta tehdessä.

Tikkalantie 5, Rauma Puh. 010 229 5210 sales@hovihotels.fi

Pyörä-Nurmen VIP-lounge tilaussauna

Kauppakeskus Potkurissa, Pyörä-Nurmen edustustiloissa olevaan tyylikkääseen saunaan mahtuu 6 saunojaa. Edustustiloissa omat puku- ja pesutilat, oleskelutilat sekä keittiötila. Edustustiloihin on oma erillinen sisäänkäynti Pakkahuoneenkadulta. Tiloissa käytettävänä myös markoilla toimivat RAY:n pokeripeli sekä vanha jukebox. Tiloihin voi tuoda omat ruuat ja juomat.

Kauppakeskus Potkur, Kauppakatu 3, Rauma Puh. 010 292 6510 asiakaspalvelu@pyora-nurmi.com

Tiilivuoren tuvan tilaussauna

Monien mahdollisuuksien Tiilivuoren tuvassa on tilaa noin 50 henkilölle. Tuvan lisäksi löytyy tilava keittiö mukavuuksilla ja astiasto 50:lle. Saunan lauteille mahtuu enintään 15 henkilöä kerrallaan. Yksi pesutila ja pukuhuone. Tiilivuoren tupa sijaitsee hyvien tieyhteyksien päässä ja pihassa on tilava parkkipaikka. Tiloihin voi tuoda omat ruuat ja juomat.

Tiilivuorentie 9, Rauma Puh. 050 361 8267 a-maenpaa@hotmail.com

Rantasauna Pyykkallio

Kodisjoella Kaljasjärven rannalla saunarakennus. Rakennuksesta löytyy takkahuonekeittiö, jossa kolme vuodepaikkaa, sauna ja pukuhuone. Autotie perille asti. Uintimahdollisuus omalta rannalta Kaljasjärvellä. Saunaan mahtuu kerralla noin 5–8 saunojaa. Tiloihin saa tuoda omat ruuat ja juomat.

Saarentie 43, Kodisjoki Puh. 040 072 3617

Kaaron rantasauna

Mökkitupa / minikeittiö + sauna, 2 pukuhuonetta. Mökkituvassa 16 pöytäpaikat. Peruslämpö ilmalämpöpumpulla ja lisälämpöä saa mökkitupaan kamiinalla. Astiasto n. 20:lle. K-20. Tiloihin voi tuoda omat juomat ja ruuat.

Kaarojärventie 109, Rauma Puh. 044 291 5023
Noitajärven rantasauna ja hiekkaranta.

Kaupungin vuokrattavat rantasaunat

Kaupungilla on seitsemän rantasaunaa, joissa on yleisövuoroja kesä-elokuussa. Lisäksi rantasaunat ovat vuokrattavissa 1.5.-30.9. Lapin ja Kaljasjärven sauna on vuokrattavissa läpi vuoden.

Kallion saunan lauteet.

Kallion sauna

Kallion sauna sijaitsee Kalliokadulla tyylikkäässä kattohuoneistossa. Tilavaan saunaan mahtuu maksimissaan 10 henkilöä. Huoneistossa on myös kabinettitila keittiöllä sekä lasitettu parveke, jossa voi vilvoitella saunan jälkeen ja nauttia Rauman maisemista. Tiloihin saa tuoda omat juomat ja ruuat. Vuokraan sisältyy myös puhtaat pyyhkeet.

Kalliokatu 32 B, Rauma Puh. 050 379 3551 kallionsauna@gmail.com