Palvelut

Tilaussaunat

Löylymestari

Saunatila on reilun kokoinen ja sekasaunan lauteille mahtuu kerralla noin 40-50 kylpijää. Naisille ja miehille omat erilliset pukeutumis- ja suihkutilat. Saunavirvokkeet voi tilata kassalta. Terassilla on reilun kokoinen poreamme ja kylpytynnyri sekä laiturilta pääsee mukavasti uimaan. Talvisin avanto auki.

Suvitie 14, Rauma Tel. 040 563 3432 info@merijakamo.fi

Aarnkarin tilaussauna

Tilausravintola Aarnkari sijaitsee luonnonkauniilla niemellä meren rannalla. Ravintolan saunatiloissa voi rentoutua tilavassa saunassa (max 20 hlöä), uida meressä tai loikoilla kylpytynnyrissä. Talvisin mahdollisuus avantouintiin. Saunaillan tarjoilut tilataan varauksen yhteydessä.

Aarnkari 1, Rauma Tel. 044 237 2297 juhlat.aarnkari@gmail.com
Purjelaiva Gerdan tilaussauna.

Purjelaiva Gerdan tilaussauna

Suomen suurimman purjehduskuntoisen purjelaivan Gerdan kannella on uniikki sauna. Gerda on Poroholmassa ankkuroituna, joten saunalta on upeat merimaisemat. Purjelaivan kannella on terassi, jossa voi vilvoitella ja nautiskella merellisestä fiiliksestä. Uintimahdollisuus omasta laiturista. Sauna soveltuu parhaiten kuudelle henkilölle. Kapteenin kabinettiin mahtuu kymmenelle henkilölle. Tiloihin voi tuoda omat ruuat ja juomat.

Huom. Poroholman lomakeskus ei vastaa Gerdan toiminnasta eikä siksi ota vastaan varauksia tai tiedusteluja Gerdaan liittyen.

Poroholmantie 8, Rauma tilaukset@topsec.fi

Helmirannan tilaussaunat

Helmirannassa sijaitsee kolme saunaa merinäköalalla. Saunoista voi siirtyä vilvoittelemaan terasseille tai loikoilemaan kylpytynnyriin. Saunoilta on myös uintimahdollisuus ja talvisin avantouintia. Kerhon VIP-saunan löylyihin mahtuu n. 16 saunojaa, kun taas Hirsisaunaan ja Uuteen rantasaunaan n. 8 saunojaa. Oleskelutiloihin mahtuu enemmän väkeä. Saunaillan tarjoilut tilataan varauksen yhteydessä.

Puuluntie 388, Rauma Tel. 044 988 6781

Merikylpylän tilaussaunat

Upeassa Fåfängan niemenkärjessä sijaitseva Merikylpylän saunoissa voi rentoutua yleisillä vuoroilla tai varaamalla yksityisvuoron. Merikylpylästä löytyy kolme erilaista saunaa. Iso sauna, pieni sauna sekä hirsisauna. Isoon saunaan mahtuu n. 20 henkilöä. Pieneen saunaan sekä hirsisaunaan mahtuu n. 6 henkilöä kerrallaan löylyihin. Tiloihin voi tuoda omat ruuat ja juomat.

Suvitie 4, Rauma Tel. 040 059 5336
Näkymä Kuuskajaskarin kallioilta merelle.

Kuuskajaskarin tilaussauna

Kuuskajaskarin linnakesaarella on kaksi armeijan käyttöön 1950-luvulla rakennettua saunaa, jotka ovat saneerattu vuonna 2014. Sauna 1 on entinen miehistösauna, jossa on öljyllä lämmitettävä kiuas ja löylyihin mahtuu n. 15 saunojaa. Sauna 2 on entinen päällystösauna, jossa on sähkölämmitteinen kiuas ja löylyihin mahtuu n. 10 saunojaa. Päällystösaunalla myös yleisövuoroja kesäisin. Saunavuoroihin on mahdollista tuoda omat ruuat ja juomat, mutta varauksen yhteydessä voi myös tilata tarjoilun.

Kuuskajaskari, Rauma Tel. 050 313 9160 info@kuuskajaskari.fi
Kylmäpihlajan majakka heijastuu vedenpinnasta.

Kylmäpihlajan tilaussauna

Kylmäpihlajan majakkasaarella on mahdollisuus saunoa Majakan saunalla tai löylytynnyrissä. Löylytynnyriin mahtuu enintään 4 saunojaa kun taas Majakan saunalle mahtuu n. 15 saunojaa. Saunomisen lomassa voi loikolla rentouttavan kylpytynnyrin lempeässä lämmössä. Majakan saunalla on mahdollisuus nauttia ravintolan virvokkeita, kun löylytynnyrille omien ruokien ja juomien tuominen on mahdollista.

Kylmäpihlaja, Rauma Tel. 045 175 0619 info@kylmapihlaja.com

Reksaaren tilaussaunat

Kartun tilan Wanha sauna tarjoaa saaristossa hirsisaunalle tyypilliset pehmeät löylyt. Lauteille mahtuu kerrallaan n. 10 saunojaa. Saunarakennus on rakennettu jo vuonna 1895, ja tarjoaa rentouttavan ja tunnelmallisen kokemuksen kesäillan ratoksi. Uudempi vasta remontoitu sauna on varattavissa Reksaaren toiminnan puitteissa. Saunaan mahtuu n. 5 hlöä. Saunoille voi viedä omat ruuat ja juomat, mutta saunapaketteja kuljetuksineen tilattavissa varauksen yhteydessä.

Tel. +358 2 823 5800 info@bluecamp.fi
Nurmeksen kalamaja. Hirsimökki.

Nurmeksen Kalamajan tilaussaunat

Kelohirsimaja sijaitsee Rauman luonnonkauniin saariston suurimmassa saaressa Nurmeksessa, jonne venematka kestää noin 15–30 minuuttia mantereelta. Majasta löytyy kertalämmitteinen sauna max 20 henkilölle, jossa on puilla lämmitettävä vesipata. Rannan tuntumasta löytyvät kelohirsinen savusauna ja kylpytynnyri, sekä hyvä ranta uimiseen. Venekuljetukset järjestetään tilauksesta. Tiloihin voi tuoda omat ruuat ja juomat, mutta ne on myös mahdollista tilata saunavarauksen yhteydessä.

Nurmes Mansikkakari, Rauma Tel. 050 408 9061
Tilausravintola Etappi22 opastekyltti tien vieressä.

Etappi *22*:n tilaussauna

Satamakadulla voi löylytellä tilavassa 10 saunojalle mitoitetussa saunassa ja viettää iltaa saunakabinetissa, jonne mahtuu 15 henkilöä. Suurempia ryhmiä varten Etappi*22*:n muut tilat ovat varattavissa. Saunaruuan ja muut tarjoilut saat tilattua saunatilauksesi yhteydessä, mutta saunakabinettiin voi tuoda myös omat juomatarjoilut.

 

Satamakatu 22, Rauma Tel. 040 5161206 etappi@frescoravintolat.fi

Juhla-Tallbon tilaussauna

Petäjäksen niemessä meren äärellä sijaitsevat saunatilat tarjoavat kokonaisvaltaisen elämyksen. Tilavaan saunaan mahtuu 15–20 henkeä, ja saunomisen lomassa voi pulahtaa verannalla sijaitsevaan kylpytynnyriin. Saunailtoihin voi tilata tarjoilut Villa-Tallbosta.

Petäjäksentie 178, Rauma Tel. 02 8220 733 villatallbo@tallbo-ravintolat.com

Fåfängan paviljongin tilaussauna

Saunatilat meren äärellä upeassa Fåfängan niemessä. Saunaan mahtuu noin 15 saunojaa. Omalla terassilla sijaitsevissa porealtaissa kelpaa kellua muiden katseilta suojassa, mutta silti auringon paisteessa. Saunan vieressä sijaitsevaan kokoustilaan mahtuu kymmenen henkilöä pitämään kokousta. Tarjoilut tilataan varauksen yhteydessä Merijakamolta.

Suvitie 4, Rauma Tel. 040 5633432 info@merijakamo.fi

Rientolan tilaussauna

Jo vuonna 1892 rakennettu näyttävä merenrantahuvila on kunnostettu uuteen uskoon vuonna 2019. Itse huvilasta löytyy tilaa yli 50 henkilölle ja löylyihin mahtuu kerrallaan 15 saunojaa. Saunarakennuksesta löytyy ison löylyhuoneen lisäksi puku-, WC- ja pesutilat. Rakennusta ympäröi iso merelle avautuva terassi. Rannassa on uimarapuilla varustettu laituri, jossa riittää syväystä myös veneelle. Tiloihin voi tuoda omat ruuat ja juomat.

Tel. 040 022 6035 johnolavi@gmail.com

Hakkaraisen sauna

Uudistetussa ja tunnelmallisesta juhlatilasta löytyy myös saunaosasto, jossa on tilava (n. 8 hlöä) sauna. Saunaosastolta löytyy myös biljardipöytä ja tiloihin voi tuoda omat ruuat ja juomat. Katetulla terassilla kylpytynnyri.

Kotikuja 10, Rauma Tel. 050 552 6141

Juhlatalo Ooperin tilaussaunat

Ooperin alemmassa kerroksessa on kaksi saunatilaa, omine pukuhuoneineen ja suihkutiloineen. Yhteen saunaan sopii noin 15 henkilöä kerralla. Saunatilojen vuokrauksen voi myös yhdistää esimerkiksi alatuvan kanssa, joihin saunatiloista on suora yhteys. Tiloihin voi tuoda omat ruuat ja juomat.

Vanha Turuntie 56, Rauma Tel. 02 533 4685 kory@dnainternet.net

Latumajan tilaussauna

Vaatimaton pihasauna upean metsämaiseman keskellä Tiilivuorella. Saunaan mahtuu 5 henkilöä kerrallaan. Saunassa kylmä pesuvesi saavissa ja kuuma pesuvesi padassa. Tiloihin voi tuoda omat ruuat ja juomat.

Tel. 050 313 2334
Linnanpiha Bed and breakfastin Messi-sauna, jossa televisio.

Linnanpihan Messi-sauna

Hotelli Raumanlinnan sisäpihalla sijaitseva täysin uusittu saunatila n.20-25 henkilölle. Saunaruuat voi tilata Kapteeninhuoneesta tai tiloihin voi tuoda omat ruuat ja juomat. Saunalla ei ole pyyhkeitä ja tiloista pitää poistua viimeistään keskiyöllä.

Tel. 010 229 5210 sales@hovihotels.fi

Äijänsuon jäähallin sauna-aitio

Vuonna 2009 valmistuneeseen Narvi-sauna aitioon mahtuu 15 henkilön kannatusjoukko ja löylyihin n. 10 saunojaa. Lukon peliä voi seurata joko aition parvekkeelta tai saunan lauteilta. Puupaneloidut seinät takatiloissa luovat jäähalliin upeaa saunatunnelmaa. Aitiota varatessa voi tilata saunalle myös ruokaa, virvokkeiden lisäksi.

Nortamonkatu 23, Rauma Tel. 02 838 7081 jarkko.makinen@raumanlukko.fi
Hotelli Kalliohovin sauna. Kiuas keskellä löylyhuonetta.

Hotelli Kalliohovin tilaussaunat

Hotelli Kalliohovissa on kaksi eri kokoista saunaa. Isompaan saunaan mahtuu 20 saunojaa ja pienempään 10 saunojaa. Saunailtoihin on tilattavissa erilaisia saunapaketteja saunaa varattaessa.

Kalliokatu 25, Rauma Tel. 010 229 5210 sales@hovihotels.fi
Johtolan tilaussaunan uima-allas.

Johtolan tilaussauna

Ainutkertaisessa miljöössä on patruunan ajan tunnelmaa. Saunaan mahtuu n. 10 saunojaa. Saunalla on myös suuri uima-allas, jonne voi pulahtaa vilvoittelemaan. Saunatarjoilut voi tilata saunavarausta tehdessä.

Tikkalantie 5, Rauma Tel. 010 229 5210 sales@hovihotels.fi

Pyörä-Nurmen VIP-lounge tilaussauna

Kauppakeskus Potkurissa, Pyörä-Nurmen edustustiloissa olevaan tyylikkääseen saunaan mahtuu 6 saunojaa. Edustustiloissa omat puku- ja pesutilat, oleskelutilat sekä keittiötila. Edustustiloihin on oma erillinen sisäänkäynti Pakkahuoneenkadulta. Tiloissa käytettävänä myös markoilla toimivat RAY:n pokeripeli sekä vanha jukebox. Tiloihin voi tuoda omat ruuat ja juomat.

Tiilivuoren tuvan tilaussauna

Monien mahdollisuuksien Tiilivuoren tuvassa on tilaa n. 50 henkilölle. Tuvan lisäksi löytyy tilava keittiö mukavuuksilla ja astiasto 50:lle. Saunan lauteille mahtuu enintään 15 henkilöä kerrallaan. Yksi pesutila ja pukuhuone. Tiilivuoren tupa sijaitsee hyvien tieyhteyksien päässä ja pihassa on tilava parkkipaikka. Tiloihin voi tuoda omat ruuat ja juomat.

Tiilivuorentie 9, Rauma Tel. 050 361 8267 a-maenpaa@hotmail.com

Rantasauna Pyykkallio

Kodisjoella Kaljasjärven rannalla saunarakennus. Rakennuksesta löytyy takkahuonekeittiö, jossa kolme vuodepaikkaa, sauna ja pukuhuone. Autotie perille asti. Uintimahdollisuus omalta rannalta Kaljasjärvellä. Saunaan mahtuu kerralla n. 5-8 saunojaa.Tiloihin saa tuoda omat ruuat ja juomat.

Saarentie 43, Kodisjoki Tel. 040 072 3617

Kaaron rantasauna

Mökkitupa / minikeittiö + sauna, 2 pukuhuonetta. Mökkituvassa 16 pöytäpaikat. Peruslämpö ilmalämpöpumpulla ja lisälämpöä saa mökkitupaan kamiinalla. Astiasto n. 20:lle. K-20. Tiloihin voi tuoda omat juomat ja ruuat.

Kaarojärventie 109, Rauma Tel. 044 291 5023
Noitajärven rantasauna ja hiekkaranta.

Kaupungin vuokrattavat rantasaunat

Kaupungilla on seitsemän rantasaunaa, joissa on yleisövuoroja kesä-elokuussa. Lisäksi rantasaunat ovat vuokrattavissa 1.5.-30.9. paitsi Tenhonperän rantasauna. Lapin ja Kaljasjärven sauna on vuokrattavissa läpi vuoden. Tiloihin voi tuoda omat juomat ja ruuat.