Tilaussaunat

Löylymestari

Saunatila on reilun kokoinen ja sekasaunan lauteille mahtuu kerralla noin 40-50 kylpijää. Naisille ja miehille omat erilliset pukeutumis- ja suihkutilat. Saunavirvokkeet voi tilata kassalta. Terassilla on reilun kokoinen poreamme ja kylpytynnyri sekä laiturilta pääsee mukavasti uimaan. Talvisin avanto auki.

Aarnkarin tilaussauna

Tilausravintola Aarnkari sijaitsee luonnonkauniilla niemellä meren rannalla. Ravintolan saunatiloissa voi rentoutua tilavassa saunassa (max 20 hlöä), uida meressä tai loikoilla kylpytynnyrissä. Talvisin mahdollisuus avantouintiin. Saunaillan tarjoilut tilataan varauksen yhteydessä.

Purjelaiva Gerdan tilaussauna.

Purjelaiva Gerdan tilaussauna

Suomen suurimman purjehduskuntoisen purjelaivan Gerdan kannella on uniikki sauna. Gerda on Poroholmassa ankkuroituna, joten saunalta on upeat merimaisemat. Purjelaivan kannella on terassi, jossa voi vilvoitella ja nautiskella merellisestä fiiliksestä. Uintimahdollisuus omasta laiturista. Sauna soveltuu parhaiten kuudelle henkilölle. Kapteenin kabinettiin mahtuu kymmenelle henkilölle. Tiloihin voi tuoda omat ruuat ja juomat.

Huom. Poroholman lomakeskus ei vastaa Gerdan toiminnasta eikä siksi ota vastaan varauksia tai tiedusteluja Gerdaan liittyen.

Helmirannan tilaussaunat

Helmirannassa sijaitsee kolme saunaa merinäköalalla. Saunoista voi siirtyä vilvoittelemaan terasseille tai loikoilemaan kylpytynnyriin. Saunoilta on myös uintimahdollisuus ja talvisin avantouintia. Kerhon VIP-saunan löylyihin mahtuu n. 16 saunojaa, kun taas Hirsisaunaan ja Uuteen rantasaunaan n. 8 saunojaa. Oleskelutiloihin mahtuu enemmän väkeä. Saunaillan tarjoilut tilataan varauksen yhteydessä.

Merikylpylän tilaussaunat

Upeassa Fåfängan niemenkärjessä sijaitseva Merikylpylän saunoissa voi rentoutua yleisillä vuoroilla tai varaamalla yksityisvuoron. Merikylpylästä löytyy kolme erilaista saunaa. Iso sauna, pieni sauna sekä hirsisauna. Isoon saunaan mahtuu n. 20 henkilöä. Pieneen saunaan sekä hirsisaunaan mahtuu n. 6 henkilöä kerrallaan löylyihin. Tiloihin voi tuoda omat ruuat ja juomat.

Näkymä Kuuskajaskarin kallioilta merelle.

Kuuskajaskarin tilaussauna

Kuuskajaskarin linnakesaarella on kaksi armeijan käyttöön 1950-luvulla rakennettua saunaa, jotka ovat saneerattu vuonna 2014. Sauna 1 on entinen miehistösauna, jossa on öljyllä lämmitettävä kiuas ja löylyihin mahtuu n. 15 saunojaa. Sauna 2 on entinen päällystösauna, jossa on sähkölämmitteinen kiuas ja löylyihin mahtuu n. 10 saunojaa. Päällystösaunalla myös yleisövuoroja kesäisin. Saunavuoroihin on mahdollista tuoda omat ruuat ja juomat, mutta varauksen yhteydessä voi myös tilata tarjoilun.

Kylmäpihlajan majakka heijastuu vedenpinnasta.

Kylmäpihlajan tilaussauna

Kylmäpihlajan majakkasaarella on mahdollisuus saunoa Majakan saunalla tai löylytynnyrissä. Löylytynnyriin mahtuu enintään 4 saunojaa kun taas Majakan saunalle mahtuu n. 15 saunojaa. Saunomisen lomassa voi loikolla rentouttavan kylpytynnyrin lempeässä lämmössä. Majakan saunalla on mahdollisuus nauttia ravintolan virvokkeita, kun löylytynnyrille omien ruokien ja juomien tuominen on mahdollista.

Reksaaren tilaussaunat

Kartun tilan Wanha sauna tarjoaa saaristossa hirsisaunalle tyypilliset pehmeät löylyt. Lauteille mahtuu kerrallaan n. 10 saunojaa. Saunarakennus on rakennettu jo vuonna 1895, ja tarjoaa rentouttavan ja tunnelmallisen kokemuksen kesäillan ratoksi. Uudempi vasta remontoitu sauna on varattavissa Reksaaren toiminnan puitteissa. Saunaan mahtuu n. 5 hlöä. Saunoille voi viedä omat ruuat ja juomat, mutta saunapaketteja kuljetuksineen tilattavissa varauksen yhteydessä.

Nurmeksen kalamaja. Hirsimökki.

Nurmeksen Kalamajan tilaussaunat

Kelohirsimaja sijaitsee Selkämeren Kansallispuiston ja Rauman luonnonkauniin saariston suurimmassa ja kauneimmassa Nurmeksen saaressa, jonne venematka kestää n. 15-30 minuuttia mantereelta. Majasta löytyy kertalämmitteinen sauna max 20 hlölle, jossa on puilla lämmitettävä vesipata. Rannan tuntumasta löytyvät kelohirsinen savusauna ja kylpytynnyri, sekä hyvä ranta uimiseen. Venekuljetukset järjestetään tilauksesta. Tiloihin voi tuoda omat ruuat ja juomat, mutta on myös mahdollista tilata saunapaketteja kuljetuksineen varauksen yhteydessä.

Tilausravintola Etappi22 opastekyltti tien vieressä.

Etappi *22*:n tilaussauna

Satamakadulla voi löylytellä tilavassa 10 saunojalle mitoitetussa saunassa ja viettää iltaa saunakabinetissa, jonne mahtuu 15 henkilöä. Suurempia ryhmiä varten Etappi*22*:n muut tilat ovat varattavissa. Saunaruuan ja muut tarjoilut saat tilattua saunatilauksesi yhteydessä, mutta saunakabinettiin voi tuoda myös omat juomatarjoilut.

 

Juhla-Tallbon tilaussauna

Petäjäksen niemessä meren äärellä sijaitsevat saunatilat tarjoavat kokonaisvaltaisen elämyksen. Tilavaan saunaan mahtuu 15–20 henkeä, ja saunomisen lomassa voi pulahtaa verannalla sijaitsevaan kylpytynnyriin. Saunailtoihin voi tilata tarjoilut Villa-Tallbosta.

Fåfängan paviljongin tilaussauna

Saunatilat meren äärellä upeassa Fåfängan niemessä. Saunaan mahtuu noin 15 saunojaa. Omalla terassilla sijaitsevissa porealtaissa kelpaa kellua muiden katseilta suojassa, mutta silti auringon paisteessa. Saunan vieressä sijaitsevaan kokoustilaan mahtuu kymmenen henkilöä pitämään kokousta. Tarjoilut tilataan varauksen yhteydessä Merijakamolta.

Rientolan tilaussauna

Jo vuonna 1892 rakennettu näyttävä merenrantahuvila on kunnostettu uuteen uskoon vuonna 2019. Itse huvilasta löytyy tilaa yli 50 henkilölle ja löylyihin mahtuu kerrallaan 15 saunojaa. Saunarakennuksesta löytyy ison löylyhuoneen lisäksi puku-, WC- ja pesutilat. Rakennusta ympäröi iso merelle avautuva terassi. Rannassa on uimarapuilla varustettu laituri, jossa riittää syväystä myös veneelle. Tiloihin voi tuoda omat ruuat ja juomat.

Hakkaraisen sauna

Uudistetussa ja tunnelmallisesta juhlatilasta löytyy myös saunaosasto, jossa on tilava (n. 8 hlöä) sauna. Saunaosastolta löytyy myös biljardipöytä ja tiloihin voi tuoda omat ruuat ja juomat. Katetulla terassilla kylpytynnyri.

Juhlatalo Ooperin tilaussaunat

Ooperin alemmassa kerroksessa on kaksi saunatilaa, omine pukuhuoneineen ja suihkutiloineen. Yhteen saunaan sopii noin 15 henkilöä kerralla. Saunatilojen vuokrauksen voi myös yhdistää esimerkiksi alatuvan kanssa, joihin saunatiloista on suora yhteys. Tiloihin voi tuoda omat ruuat ja juomat.

Latumajan tilaussauna

Vaatimaton pihasauna upean metsämaiseman keskellä Tiilivuorella. Saunaan mahtuu 5 henkilöä kerrallaan. Saunassa kylmä pesuvesi saavissa ja kuuma pesuvesi padassa. Tiloihin voi tuoda omat ruuat ja juomat.

Linnanpiha Bed and breakfastin Messi-sauna, jossa televisio.

Linnanpihan Messi-sauna

Hotelli Raumanlinnan sisäpihalla sijaitseva täysin uusittu saunatila n.20-25 henkilölle. Saunaruuat voi tilata Kapteeninhuoneesta tai tiloihin voi tuoda omat ruuat ja juomat. Saunalla ei ole pyyhkeitä ja tiloista pitää poistua viimeistään keskiyöllä.

Äijänsuon jäähallin sauna-aitio

Vuonna 2009 valmistuneeseen Narvi-sauna aitioon mahtuu 15 henkilön kannatusjoukko ja löylyihin n. 10 saunojaa. Lukon peliä voi seurata joko aition parvekkeelta tai saunan lauteilta. Puupaneloidut seinät takatiloissa luovat jäähalliin upeaa saunatunnelmaa. Aitiota varatessa voi tilata saunalle myös ruokaa, virvokkeiden lisäksi.

Hotelli Kalliohovin sauna. Kiuas keskellä löylyhuonetta.

Hotelli Kalliohovin tilaussaunat

Hotelli Kalliohovissa on kaksi eri kokoista saunaa. Isompaan saunaan mahtuu 20 saunojaa ja pienempään 10 saunojaa. Saunailtoihin on tilattavissa erilaisia saunapaketteja saunaa varattaessa.

Johtolan tilaussaunan uima-allas.

Johtolan tilaussauna

Ainutkertaisessa miljöössä on patruunan ajan tunnelmaa. Saunaan mahtuu n. 10 saunojaa. Saunalla on myös suuri uima-allas, jonne voi pulahtaa vilvoittelemaan. Saunatarjoilut voi tilata saunavarausta tehdessä.

Pyörä-Nurmen VIP-lounge tilaussauna

Kauppakeskus Potkurissa, Pyörä-Nurmen edustustiloissa olevaan tyylikkääseen saunaan mahtuu 6 saunojaa. Edustustiloissa omat puku- ja pesutilat, oleskelutilat sekä keittiötila. Edustustiloihin on oma erillinen sisäänkäynti Pakkahuoneenkadulta. Tiloissa käytettävänä myös markoilla toimivat RAY:n pokeripeli sekä vanha jukebox. Tiloihin voi tuoda omat ruuat ja juomat.

Tiilivuoren tuvan tilaussauna

Monien mahdollisuuksien Tiilivuoren tuvassa on tilaa n. 50 henkilölle. Tuvan lisäksi löytyy tilava keittiö mukavuuksilla ja astiasto 50:lle. Saunan lauteille mahtuu enintään 15 henkilöä kerrallaan. Yksi pesutila ja pukuhuone. Tiilivuoren tupa sijaitsee hyvien tieyhteyksien päässä ja pihassa on tilava parkkipaikka. Tiloihin voi tuoda omat ruuat ja juomat.

Rantasauna Pyykkallio

Kodisjoella Kaljasjärven rannalla saunarakennus. Rakennuksesta löytyy takkahuonekeittiö, jossa kolme vuodepaikkaa, sauna ja pukuhuone. Autotie perille asti. Uintimahdollisuus omalta rannalta Kaljasjärvellä. Saunaan mahtuu kerralla n. 5-8 saunojaa.Tiloihin saa tuoda omat ruuat ja juomat.

Kaaron rantasauna

Mökkitupa / minikeittiö + sauna, 2 pukuhuonetta. Mökkituvassa 16 pöytäpaikat. Peruslämpö ilmalämpöpumpulla ja lisälämpöä saa mökkitupaan kamiinalla. Astiasto n. 20:lle. K-20. Tiloihin voi tuoda omat juomat ja ruuat.

Noitajärven rantasauna ja hiekkaranta.

Kaupungin vuokrattavat rantasaunat

Kaupungilla on seitsemän rantasaunaa, joissa on yleisövuoroja kesä-elokuussa. Lisäksi rantasaunat ovat vuokrattavissa 1.5.-30.9. paitsi Tenhonperän rantasauna. Lapin ja Kaljasjärven sauna on vuokrattavissa läpi vuoden. Tiloihin voi tuoda omat juomat ja ruuat.