Pidempiaikainen majoitus

Forenomin majoituskohteen makuuhuone, jossa nojatuoli.

Forenom

Forenom tarjoaa Raumalla kalustettuja ja kodinomaisia asuntoja, joissa voit asua täsmälleen oman tarpeesi mukaisen ajan, esimerkiksi yhdestä yöstä muutamaan yöhön, viikkoon tai kuukausiin.

Huoneistohotelli Vanhan Rauman huoneisto.

Huoneistohotelli Vanha Rauma

Huoneistohotelli pidempiaikaiseen majoitukseen Vanhassa Raumassa, 1800-luvun alkupuolella rakennetussa kiinteistössä. Täysin kalustetut, vanhan ajan tyylillä tehdyt huoneistot tarjoavat kodikkaan ympäristön väliaikaiseen asumiseen.

Kiinteistö Oy Riva

Erityisesti komennusmiehille ja matkailijoille sopivia kodikkaita ja siistejä erikokoisia kerros-, rivitalo- ja soluasuntoja pidempiaikaiseen asumiseen aivan telakan vieressä ja lähellä ydinkeskustaa.

Viipurin Puiston Majatalo

Tasokasta pitkäaikaismajoitusta lähellä Rauman keskustaa. Majoittua voi 1–2 hengen huoneissa tai isommissa huoneistoissa.

Wähä-Kesklän puinen portti.

Wähä-Kesklä

Viihtyisä omakotitalo idyllisessä Vanhassa Raumassa. Talossa on 135 neliötä, kolme erillistä huonetta sekä iso, hyvin varustettu tupakeittiö, kaksi wc:tä, sauna ja suihkuhuone. Wähä-Kesklässä voi majoittua mukavasti omassa rauhassa perheen tai ystävien kesken. Tila sopii myös yritysten vieraille.

Kuvakollaasi Parimi Oy:n majoituskohteista.

Parimi

Parimi tarjoaa monipuolisesti erilaisia majoituspalveluita räätälöiden ne asiakkaan tarpeisiin. Tarjolla on erilaisia ja eri kokoisia asuntoja ympäri Rauman keskustaa lähtökohtaisesti vähintään kuukauden mittaisiin majoittumisiin. Parimin tarkoituksena on tehdä asiakkaan arjen asuminen mahdollisimman helpoksi tarjoamalla kaikki palvelut yhden katon alta.