Palvelut

Rauma tarjoaa monenlaisia elämysmatkoja etenkin luontokohteisiin ja merelle. Räätälöidyt ohjelmapaketit kiehtovine retkineen ovat unohtumattomia ja ainutlaatuisia.

Sandrian villi luonto -ohjelmapalveluyrityksen tuottamia palveluita.

Sandrian villi luonto

Sandrian villi luonto järjestää pelottavan hyviä luonto- ja paikalliselämyksiä Rauman ja Eurajoen seudulla ympäri vuoden. Lähde melonta- ja SUP-lautailuretkille, tutustu riippumatto- tai talviretkeilyyn, vuokraa melonta- ja retkeilyvarusteita omatoimisiin seikkailuihin tai lähde mukaan hurjan suositulle Vanhan Rauman kummituskierrokselle.

Instagram:
@saanajaakkola
@raumaghosttours

Puh. 044 328 2113 saana@sandria.fi

Blue Camp

Blue Camp on ohjelmapalveluyritys, joka tarjoaa yksityisille ja yrityksille erilaisia merellisiä elämyksiä. Charter-risteilyt ja kuljetukset 4-24 paikkaisilla aluksilla, kuten esimerkiksi nopealla RIB-veneellä.

Puh. 040 556 2659 info@bluecamp.fi

Eräheppu

Elämysmatkoja luontoon sekä räätälöityjä ohjelmapaketteja. Melonta-, patikka- ja kalastusretkiä, eräruokailut sekä vene- ja välinevuokrausta. Venekuljetuksia saaristoon (taksi/kalastusvene 4-6 matkustajaa).

Puh. 050 408 9061 jani.ruusunen@eraheppu.fi

Luanista

Täyden palvelun tapahtumatuotantotoimisto Luanista toteuttaa tapahtumat toiveiden mukaan. Luanista luo lämminhenkisen, hauskan ja sykähdyttävän päivän, jota voi muistella hymyssä suin jälkeenpäin. Tapahtumatuotantotoimisto koostaa alueen yrittäjien avulla unohtumattoman tapahtuman alusta loppuun.

Puh. 044 491 5674 kaik@luonista.fi

Luontotaival

Luontotaival tarjoaa ohjattua luonnossa liikkumista, saariston elämyksiä sekä välinevuokrausta.

Puh. 050 436 7902 luontotaival@gmail.com
Olu Bryki Raum -panimon tiloissa pitkät pöydät.

Olu Bryki Raum

Olu Bryki Raum on Suomen ainoa muinaisoluisiin erikoistunut panimo, jonka pub Hullu Hirvi soveltuu erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Tilassa on anniskelumahdollisuus ja panimon myymälästä voi ostaa panimon tuotteita.

Tilauksesta ryhmille on saatavana elämyspalveluja ja valmistusnäytöksiä:

  • Elämyksellinen teasting
  • Teemateastingeja
  • Karhun peijaisjuhlat
  • Muinaisoluiden valmistusnäytökset

Olu Bryki Raum sijaitsee kävelymatkan päässä Vanhasta Raumasta.

Hakrinkatu 4 / Isokatu 21, Rauma Puh. 0500 122 344 jouko.ylijoki@olubrykiraum.fi

Perinneyhdistys Keritys

UNESCOn maailmanperintökohde Sammallahdenmäen elämysopastukset. Tule kokemaan muinaisaikojen elämää Perinneyhdistys Kerityksen pronssikauden hahmojen opastamana. Ohjelmaa, tekemistä, tarinoita ja tarjoilua eri ikäryhmille.

Puh. 044 387 2136 keritys@keritys.fi

Rannikon Seikkailut

Rannikon Seikkailut järjestää luonto-, patikka- ja melontaretkiä sekä erilaisia kursseja, kuten esimerkiksi vaelluskursseja. Yritys vuokraa Raumalla myös kajakkeja. Rannikon Seikkailut toimii Länsi-Suomen alueella. Retkikohteita ovat Rauman saaristo sekä Länsi-Suomen alueen kansallispuistot.

Rauman Seudun Melojat

Rauman Seudun Melojat ry tarjoaa melontaesittelyjä ryhmille.

Puh. 040 0128 026 raumanmelojat@gmail.com

Run Out Rauma

Rauman Run Outissa on kaksi elämyksellistä pakohuonetta: Ruumishuone ja Ydinuhka. 2-6 hengen tiimillä on tunti aikaa ratkaista pulmat ja päästä huoneesta ulos. Suljetussa huoneessa tapahtuva mysteeri koostuu sarjasta erilaisia tehtäviä, jotka ratkotaan käyttämällä nokkeluutta, luovuutta ja tiimin yhteispeliä.

Valtakatu 5, Rauma Puh. 010 318 4624 rauma@runout.fi

Syviksen kajakkivuokraamo

Syviksen kajakkivuokraamo toimii Raumalla Syväraumassa. Kajakit toimitetaan asiakkaan toiveen mukaan joko Saharantaan tai Syvärauman koulun rantaan sovittuna ajankohtana.

Puh. 041 313 7736 syviksenkajakki@gmail.com
Islanninhevonen syö taustalla. Hevosen edessä nuori nainen.

Ratsastuskeskus Baldur

Ratsastuskeskus Baldur Oy tarjoaa ratsastuspalveluja ja hevoselämyksiä koko perheelle ihanien islanninhevosten kanssa. Metsäretkiä, talutushetkiä, kurssipäiviä, leirejä, ratsastuksen ja hevosmiestaitojen opetusta sekä valmennuksia.

Taimintie 14, Kaaro Puh. 040 7366066 info@tallibaldur.com
Nainen syksyisessä metsässä auringonpaisteessa.

Luonnonlapsia

Luonnonlapsia tarjoaa ympäristö -ja kasvatusalan ammattilaisen johdolla elämyksellisiä luontohetkiä Satakunnan ja Varsinais-Suomen alueella. Palveluista löytyy tarjontaa lapsiperheille, työyhteisöille sekä virkistys- ja vapaa-ajan elämyksiin.

– Luontopakopeli Kätkössä
– Metsämieli®️ hyvinvointia luonnosta
– Vauvojen Luontokylpy®️
– Meidän metsähetki – luontoelämyksiä lapsiperheille