Ohjelmapalvelut

Rauma tarjoaa monenlaisia elämysmatkoja luontokohteisiin ja merelle! Räätälöidyt ohjelmapaketit kiehtovine retkineen ovat unohtumattomia ja ainutlaatuisia.

Blue Camp

Blue Camp on ohjelmapalveluyritys, joka tarjoaa yksityisille ja yrityksille erilaisia merellisiä elämyksiä. Charter-risteilyt ja kuljetukset 4-24 paikkaisilla aluksilla, kuten esimerkiksi nopealla RIB-veneellä.

Eräheppu

Elämysmatkoja luontoon sekä räätälöityjä ohjelmapaketteja. Melonta-, patikka- ja kalastusretkiä, eräruokailut sekä vene- ja välinevuokrausta. Venekuljetuksia saaristoon (taksi/kalastusvene 4-6 matkustajaa).

Hike ’n Joy

Hike ’n Joy järjestää erilaisia koulutuksia, kursseja ja luentoja, luontohyvinvointiretkiä, retkeilykursseja, päiväretkiä ja vaelluksia, työhyvinvointi- ja virkistyspäiväohjelmaa.

Luontotaival

Luontotaival tarjoaa ohjattua luonnossa liikkumista, saariston elämyksiä sekä välinevuokrausta.

Perinneyhdistys Keritys

UNESCOn maailmanperintökohde Sammallahdenmäen elämysopastukset. Tule kokemaan muinaisaikojen elämää Perinneyhdistys Kerityksen pronssikauden hahmojen opastamana. Ohjelmaa, tekemistä, tarinoita ja tarjoilua eri ikäryhmille.

Rannikon Seikkailut

Rannikon Seikkailut järjestää luonto-, patikka- ja melontaretkiä sekä erilaisia kursseja, kuten esimerkiksi vaelluskursseja. Yritys vuokraa Raumalla myös kajakkeja. Rannikon Seikkailut toimii Länsi-Suomen alueella. Retkikohteita ovat Rauman saaristo sekä Länsi-Suomen alueen kansallispuistot.

Rauman Seudun Melojat

Rauman Seudun Melojat ry tarjoaa melontaesittelyjä ryhmille.

Run Out Rauma

Rauman Run Outissa on kolme elämyksellistä pakohuonetta: Ruumihuone, Ydinuhka ja Kuolemanselli. 2-6 hengen tiimillä on tunti aikaa ratkaista pulmat ja päästä huoneesta ulos. Suljetussa huoneessa tapahtuva mysteeri koostuu sarjasta erilaisia tehtäviä, jotka ratkotaan käyttämällä nokkeluutta, luovuutta ja tiimin yhteispeliä.