Iltaravintolat

Domino Nightclubin tanssilattia.

Domino Nightclub

Yökerho Domino palvelee pääsääntöisesti perjantaisin ja lauantaisin aikuisten yökerhona. Suositussa Dominossa on upeat uusitut tilat.

Kulttuurikuppila Brummissa esiintyjät lavalla.

Kulttuurikuppila Brummi

Liveklubi ja monitoimitila kulttuurille sekä yritys- ja yksityistilaisuuksien käyttöön. Livemusiikkia, karaokea, teatteria, stand up-esityksiä ja erikoisiltoja. Brummi on myös Tiketin virallinen toimipiste Raumalla.

Facebook-sivut | Instagram

Old Copper’s

Old Copper’s on aikuiseen makuun sopiva seurusteluravintola, joka sijaitsee historiallisessa rakennuksessa kaupungin keskustassa. Mielenkiintoinen rakennus on toiminut  vuosina 1922–1991 poliisilaitoksena.

Gastrobar Wanha Krouvi. Käärmekoriste seinällä.

Gastrobar Wanha Krouvi

Uudistuneesta Gastrobar Wanhasta Krouvista löytyy herkullista ruokaa, oluita, siidereitä, viinejä ja Albatross Club viskisaluuna 65 henkilölle.

Ravintola Kallio

Karaokea, biljardia ja live-artisteja.

Street Bar

Moderni irlantilaistyylinen baari kaupungin keskustassa.

Toripöllö

Rauman sydämessä Kauppatorilla sijaitseva pubi, joka tarjoaa karaokea päivittäin ja viikonloppuisin discoa ja tanssia.

Bar Hehku Kuninkaankadun varrella.

Bar Hehku

Bar Hehku sijaitsee torin kulmalla Vanhan Rauman ytimessä. Filosofialtaan Bar Hehku on kaiken kansan olohuone. Ravintolassa on tarjolla laaja ja laadukas valikoima drinkkejä, viinejä ja oluita aina artesaanioluista perus keppanaan. Tilavissa ja viihtyisissä tiloissa viihtyy isompikin porukka, ja kesällä juomasta ja ystävien seurasta pääsee nauttimaan myös laajalla sisäpihan terassilla.

Bar Hehkun kanssa samoissa tiloissa toimiva Pop-up ravintola 2 Kundia Burger & Fries tarjoaa herkulliset hampurilaiset ja ranskalaiset lähellä tuotetuista raaka-aineista.