Matkailutoimijoille

Tällä sivulla ilmoitamme Rauman matkailun ajankohtaisista asioista alueen matkailutoimijoille.

Tietoja kesän tapahtumista kerätään 11.3. asti!

Rauman kesätapahtumien tietoja kootaan parhaillaan yhteen. Sähköisellä lomakkeella voi ilmoittaa kätevästi kaikenlaisista kesäisistä tapahtumista, esimerkiksi Pitsiviikon ohjelmasta. Lomakkeella lähetetty tieto tavoittaa sekä matkailun että kulttuuripalvelujen yksiköt. Ilmoituslomake on avoinna 11.3. asti.

Tapahtumista, ohjelmasta ja näyttelyistä kannattaa ilmoittaa, sillä Rauman kesän runsasta tapahtumatarjontaa tuodaan esiin muun muassa matkailuneuvonnassa, messuilla, esitteissä sekä Pitsiviikon ohjelmassa. Myös kaupungin nettisivut ja tapahtumakalenteri välittävät tietoa tapahtumista.

Ilmoita tapahtumasi tästä!

Esitemateriaali

Uudet matkailun esitteet 2018

Rauman esitteitä voi vapaasti hakea Rauman matkailuneuvonnasta omaan kohteeseen.

  • Rauma-esite on matkailun pääesite. Esitteestä on viisi kieliversiota; suomi, englanti, ruotsi, saksa, ranska.
  • Palveluluettelo matkailijalle kokoaa yhteen mm. majoitus- ja ravintolapalveluita. Esitettä päivitetään muutaman kerran vuodessa. Esitteestä on kaksi kieliversiota; suomi ja englanti.
  • Raumanmeri 2019 esittelee Rauman saariston tarjoamia mahdollisuuksia. Esite on kaksikielinen (suomi/englanti).
  • Vanha Rauma & Sammallahdenmäki -karttaesitteestä on kaksi kieliversiota; suomi ja englanti.
  • Kesä 2019 -karttaesite kokoaa yhteen esimerkiksi kesän tapahtumia, näyttelyitä ja opastettuja kierroksia. Karttaesite on kaksikielinen (suomi/englanti). Kesä 2019 -esite ilmestyy huhtikuussa.
  • City-opas kartta on peruskartta keskustan alueesta.

Visitrauma.fi

Jos huomaat, että sivuilla on virheellistä tietoa tai jotkin tiedot ovat mielestäsi puutteellisia, otathan yhteyttä niin korjataan tiedot. Otamme mielellämme vastaan myös uusia kuvia, joihin saamme täydet käyttöoikeudet.