Matkailutoimijoille

Tällä sivulla ilmoitamme Rauman matkailun ajankohtaisista asioista alueen matkailutoimijoille.

Kesän 2018 tapahtuma-, ohjelma- ja näyttelytiedot

Kesä lähestyy kovaa vauhtia. Rauman matkailu kerää yhteystyössä kulttuurin kanssa kesän ja Pitsiviikon (21.-29.7.) tapahtuma-, ohjelma- ja näyttelytietoja. Sähköisellä lomakkeella ohjelmatietojen ilmoittaminen on helppoa. Käy täyttämässä lomake 18.3. mennessä. Matkailulle kohteen kesäaukioloajat ovat myös tärkeää tietoa.

Esitemateriaali

Rauman esitteitä voi vapaasti hakea Rauman matkailuneuvonnasta omaan kohteeseen.

  • Rauma-esite on matkailun pääesite. Esitteestä on kaksi kieliversiota; suomi ja englanti.
  • Palveluluettelo matkailijalle kokoaa yhteen mm. majoitus- ja ravintolapalveluita. Esitettä päivitetään muutaman kerran vuodessa. Esitteestä on kaksi kieliversiota; suomi ja englanti.
  • Raumanmeri 2018 esittelee Rauman saariston tarjoamia mahdollisuuksia. Esite on kaksikielinen (suomi/englanti) ja ilmestyy keväällä 2018.
  • Vanha Rauma & Sammallahdenmäki -karttaesitteestä on kaksi kieliversiota; suomi ja englanti.
  • Kesä 2018 -karttaesite kokoaa yhteen esimerkiksi kesän tapahtumia, näyttelyitä ja opastettuja kierroksia. Karttaesite on kaksikielinen (suomi/englanti). Esite julkaistaan huhtikuussa. Otamme materiaalia esitettä varten mielellämme vastaan.
  • City-opas kartta on peruskartta keskustan alueesta.

Visitrauma.fi

Visitrauma.fi uusiutui loppuvuodesta 2016. Jos huomaat, että sivuilla on virheellistä tietoa tai jotkin tiedot ovat mielestäsi puutteellisia, otathan yhteyttä niin korjataan tiedot. Otamme mielellämme vastaan myös uusia kuvia, joihin saamme täydet käyttöoikeudet.