Muu majoitus

Forenomin majoituskohteen makuuhuone, jossa nojatuoli.

Forenom

Forenom tarjoaa Raumalla kalustettuja ja kodinomaisia asuntoja, joissa voit asua täsmälleen oman tarpeesi mukaisen ajan, esimerkiksi yhdestä yöstä muutamaan yöhön, viikkoon tai kuukausiin.

Hyvinvointi- ja elämyskeskus Helmiranta

Täyden palvelun kokous-, juhla- ja leirikeskus Sorkan Puulussa meren rannalla, vain 15 minuutin ajomatkan päässä keskustasta. Kokous- ja juhlatila on muokattavissa niin pienryhmien kokouksille kuin jopa 100 hengen juhliin. Varattavissa ympäri vuoden ovat rantasaunat sekä viisi viihtyisää ja modernia saaristolaistyyppistä kalastajamökkiä, jotka tarjoavat toimivat tilat majoitukselle.

Airbnb

Raumalla kotimajoitusta on saatavilla mm. idyllisessä Vanhassa Raumassa. Tutustu Rauman kohteisiin Airbnb:ssä.

Kuuskajaskarin loma- ja linnakesaari

Kuuskajaskari tarjoaa kävijälle samalla kertaa merellisiä elämyksiä ja metsäisen saaren suojaista rauhaa. Vanhalla armeijan varuskuntasaarella on kahvila, ravintola, sauna ja yöpymismahdollisuus. Aidossa kasarmituvassa voi nukkua oikeassa armeijan rautasängyssä tai entisissä armeijan kantahenkilökunnan rivitaloasunnoissa. Kaikkiaan majoitustiloja on tarjolla jopa 200 henkilölle. Saari tarjoaa myös ainutlaatuisen miljöön kokouksille, juhlille, yritystilaisuuksille ja saunailloille.

Kylmäpihlajan majakkahotelli

Rauman uloimmalla saarella sijaitseva majakkahotelli tarjoaa ainutlaatuista majoitusta majakan tornissa. Merelliseen tyyliin sisustetuista huoneista avautuu upea merinäköala. Majakalla on yhteensä 13 majoitushuonetta, 30-paikkainen ravintola, rantakahvila ja vierasvenelaituri.

Asuntovaunuja Poroholmassa meren äärellä.

Lomakeskus Poroholma

Tasokas viiden tähden merellinen lomakeskus tarjoaa upeat puitteet lomailuun. Majoitus- ja ravintolavaihtoehtoja on runsaasti. Voit lomailla perinteisellä caravan-mökkialueella, ruokailla aidossa purjelaivassa, istua iltaa rantaterasseilla, laulaa karaokea, saunoa, uida ja nauttia auringosta alueen hiekkarannalla.

Purjelaivajuhlatila Gerda

Ruotsissa, Gävlessä vuosina 1995-2005 rakennettu Gerda on kopio vuonna 1869 valmistuneesta Gerda Gefle purjealuksesta. Raumalla Gerdan kotisatama on Poroholma, jossa se toimii muun muassa juhlatilana.

Mökin ikkuna Reksaaressa.

Reksaari

Reksaari on Rauman vanhin matkailusaari ja erinomainen luontokohde kesällä koko perheelle. Sen lehdoissa ja luontopoluilla voi tutustua saariston monipuoliseen kasvistoon ja linnustoon. Noin 300 hehtaarin Reksaari tarjoaa monipuoliset virkistysmahdollisuudet. Saarella on kahvila-, ravintola- ja saunapalvelut sekä mökkimajoitus.

Soukaisten Rusthollin terassi.

Soukaisten Rustholli

Soukaisten Rustholli on kulttuurihistoriallisesti arvokas entinen ratsutila Soukaisten kylässä, keskellä maalaismaisemaa, lyhyen ajomatkan päässä Rauman keskustasta. Vanhassa ja tunnelmallisessa päärakennuksessa sijaitsevat huoneet ovat samassa pihapiirissä maitotilan isäntäperheen kanssa.

Wähä-Kesklän puinen portti.

Wähä-Kesklä

Viihtyisä omakotitalo idyllisessä Vanhassa Raumassa. Talossa on 135 neliötä, kolme erillistä huonetta sekä iso, hyvin varustettu tupakeittiö, kaksi wc:tä, sauna ja suihkuhuone. Wähä-Kesklässä voi majoittua mukavasti omassa rauhassa perheen tai ystävien kesken. Tila sopii myös yritysten vieraille.