Palvelut

Muu majoitus

Huone Haus Annassa.

Haus Anna

Haus Anna tarjoaa kodinomaista majoitusta kaupungin keskustassa, vain kivenheiton päässä Vanhasta Raumasta.

Satamakatu 7, Rauma Puh. 050 566 7388 tuire@hausanna.fi
Forenomin majoituskohteen makuuhuone, jossa nojatuoli.

Forenom

Forenom tarjoaa Raumalla kalustettuja ja kodinomaisia asuntoja, joissa voit asua täsmälleen oman tarpeesi mukaisen ajan, esimerkiksi yhdestä yöstä muutamaan yöhön, viikkoon tai kuukausiin.

Puh. 020 198 3420 info@forenom.fi
Hyvinvointi- ja elämyskeskus Helmirannan sali, jossa pöytiä ja tuoleja sekä iso näyttöruutu.

Hyvinvointi- ja elämyskeskus Helmiranta

Täyden palvelun kokous-, juhla- ja leirikeskus Sorkan Puulussa meren rannalla, vain 15 minuutin ajomatkan päässä keskustasta. Kokous- ja juhlatila on muokattavissa niin pienryhmien kokouksille kuin jopa 100 hengen juhliin. Varattavissa ympäri vuoden ovat rantasaunat sekä viisi viihtyisää ja modernia saaristolaistyyppistä kalastajamökkiä, jotka tarjoavat toimivat tilat majoitukselle.

Puuluntie 388, Rauma Puh. 044 988 6781 myyntipalvelu@helmiranta.fi

Airbnb

Raumalla kotimajoitusta on saatavilla mm. idyllisessä Vanhassa Raumassa. Tutustu Rauman kohteisiin Airbnb:ssä.

Kylmäpihlajan majakkahotelli

Rauman uloimmalla saarella sijaitseva majakkahotelli tarjoaa ainutlaatuista majoitusta majakan tornissa. Merelliseen tyyliin sisustetuista huoneista avautuu upea merinäköala. Majakalla on yhteensä 13 majoitushuonetta, 70-paikkainen ravintola, rantakahvila ja vierasvenelaituri.

Puh. 045 175 0619 info@kylmapihlaja.com
Asuntovaunuja Poroholmassa meren äärellä.

Lomakeskus Poroholma

Tasokas viiden tähden merellinen lomakeskus tarjoaa upeat puitteet lomailuun. Majoitus- ja ravintolavaihtoehtoja on runsaasti. Voit lomailla perinteisellä caravan-mökkialueella, ruokailla aidossa purjelaivassa, istua iltaa rantaterasseilla, laulaa karaokea, saunoa, uida ja nauttia auringosta alueen hiekkarannalla.

Poroholmantie 8, Rauma Puh. 02 533 5522 info@poroholma.fi

Esi-Puandin pihatalo

Esi-Puandin pihatalo sijaitsee Vanhan Rauman sydämessä, rauhallisella sivukadulla, lähellä kauppatoria ja alueen putiikkeja, kahviloita ja ravintoloita. Pihatalo on vuokrattavissa ympäri vuoden.

Viihtyisässä ja tunnelmallisessa talossa on kolme huonetta. Makuupaikkoja on kolme ja yksi lisävuode lattialla. Tupakeittiössä on hyvin varustettu keittonurkkaus, puuhella ja sänky. Kylpyhuoneessa on wc, pyykinpesukone ja kuivausrumpu. Sauna lisämaksusta. Suositeltavaa käyttää yleisiä saunoja ja suihkuja.

Instagram: Esi-Puandin Pihatalo

Jaakko Niemelä
Puh. 050 598 4201
jaakko.niemela@nic.fi

Puh. 050 536 6184 helena.hietasen@gmail.com
Kuva modernin asunnon sisäpuolelta. Kuvassa televisio, nojatuoli, parveke ja baaritiski kahdella jakkaralla.

Rauma Studios

Rauma Studios tarjoaa Rauman keskustassa kolmea täysin kalustettua/varustettua ja kodinomaisia asuntoa. Niissä voit asua oman tarpeesi mukaisen ajan, esimerkiksi yhdestä yöstä muutamaan yöhön tai viikkoon. Asunnot on kooltaan 30 neliötä, ja se soveltuu 1-2:lle hengelle. Asunnot ovat valmistuneet 2022 ja 2023.

Ajurinkatu 2, Rauma Puh. 040 729 4466 mail@raumastudios.com