Palvelut

Muu majoitus

Forenomin majoituskohteen makuuhuone, jossa nojatuoli.

Forenom

Forenom tarjoaa Raumalla kalustettuja ja kodinomaisia asuntoja, joissa voit asua täsmälleen oman tarpeesi mukaisen ajan, esimerkiksi yhdestä yöstä muutamaan yöhön, viikkoon tai kuukausiin.

Puh. 020 198 3420 info@forenom.fi

Hyvinvointi- ja elämyskeskus Helmiranta

Täyden palvelun kokous-, juhla- ja leirikeskus Sorkan Puulussa meren rannalla, vain 15 minuutin ajomatkan päässä keskustasta. Kokous- ja juhlatila on muokattavissa niin pienryhmien kokouksille kuin jopa 100 hengen juhliin. Varattavissa ympäri vuoden ovat rantasaunat sekä viisi viihtyisää ja modernia saaristolaistyyppistä kalastajamökkiä, jotka tarjoavat toimivat tilat majoitukselle.

Puuluntie 388, Rauma Puh. 044 988 6781 myyntipalvelu@helmiranta.fi

Airbnb

Raumalla kotimajoitusta on saatavilla mm. idyllisessä Vanhassa Raumassa. Tutustu Rauman kohteisiin Airbnb:ssä.

Kuuskajaskarin loma- ja linnakesaari

Kuuskajaskari tarjoaa kävijälle samalla kertaa merellisiä elämyksiä ja metsäisen saaren suojaista rauhaa. Vanhalla armeijan varuskuntasaarella on kahvila, ravintola, sauna ja yöpymismahdollisuus. Aidossa kasarmituvassa voi nukkua oikeassa armeijan rautasängyssä tai entisissä armeijan kantahenkilökunnan rivitaloasunnoissa. Kaikkiaan majoitustiloja on tarjolla jopa 200 henkilölle. Saari tarjoaa myös ainutlaatuisen miljöön kokouksille, juhlille, yritystilaisuuksille ja saunailloille.

Puh. 050 313 9160 info@kuuskajaskari.fi

Kylmäpihlajan majakkahotelli

Rauman uloimmalla saarella sijaitseva majakkahotelli tarjoaa ainutlaatuista majoitusta majakan tornissa. Merelliseen tyyliin sisustetuista huoneista avautuu upea merinäköala. Majakalla on yhteensä 13 majoitushuonetta, 30-paikkainen ravintola, rantakahvila ja vierasvenelaituri.

Puh. 045 175 0619 info@kylmapihlaja.com
Asuntovaunuja Poroholmassa meren äärellä.

Lomakeskus Poroholma

Tasokas viiden tähden merellinen lomakeskus tarjoaa upeat puitteet lomailuun. Majoitus- ja ravintolavaihtoehtoja on runsaasti. Voit lomailla perinteisellä caravan-mökkialueella, ruokailla aidossa purjelaivassa, istua iltaa rantaterasseilla, laulaa karaokea, saunoa, uida ja nauttia auringosta alueen hiekkarannalla.

Poroholmantie 8, Rauma Puh. 02 533 5522 info@poroholma.fi

Purjelaivajuhlatila Gerda

Ruotsissa, Gävlessä vuosina 1995-2005 rakennettu Gerda on kopio vuonna 1869 valmistuneesta Gerda Gefle purjealuksesta. Raumalla Gerdan kotisatama on Poroholma, jossa se toimii muun muassa juhlatilana.

Poroholmantie 8, Rauma Puh. 02 533 5522 info@poroholma.fi
Mökin ikkuna Reksaaressa.

Reksaari

Reksaari on Rauman vanhin matkailusaari ja erinomainen luontokohde kesällä koko perheelle. Sen lehdoissa ja luontopoluilla voi tutustua saariston monipuoliseen kasvistoon ja linnustoon. Noin 300 hehtaarin Reksaari tarjoaa monipuoliset virkistysmahdollisuudet. Saarella on kahvila-, ravintola- ja saunapalvelut sekä mökkimajoitus.

Puh. 040 556 2659 pasi.poukka@bluecamp.fi
Soukaisten Rusthollin terassi.

Soukaisten Rustholli

Soukaisten Rustholli on kulttuurihistoriallisesti arvokas entinen ratsutila Soukaisten kylässä, keskellä maalaismaisemaa, lyhyen ajomatkan päässä Rauman keskustasta. Vanhassa ja tunnelmallisessa päärakennuksessa sijaitsevat huoneet ovat samassa pihapiirissä maitotilan isäntäperheen kanssa.

Soukaistentie 103, Vasarainen Puh. 0500 591 602 jyrki@soukaistenrustholli.fi
Wähä-Kesklän puinen portti.

Wähä-Kesklä

Viihtyisä omakotitalo idyllisessä Vanhassa Raumassa. Talossa on 135 neliötä, kolme erillistä huonetta sekä iso, hyvin varustettu tupakeittiö, kaksi wc:tä, sauna ja suihkuhuone. Wähä-Kesklässä voi majoittua mukavasti omassa rauhassa perheen tai ystävien kesken. Tila sopii myös yritysten vieraille.

Kirkkokatu 5, Rauma Puh. 040 515 4121

Esi-Puandin pihatalo

Esi-Puandin pihatalo sijaitsee Vanhan Rauman sydämessä, rauhallisella sivukadulla, lähellä kauppatoria ja alueen putiikkeja, kahviloita ja ravintoloita. Pihatalo on vuokrattavissa kesäkuun puolivälistä elokuun puoliväliin kesällä 2021.

Viihtyisässä ja tunnelmallisessa talossa on kolme huonetta. Makuupaikkoja on kolme ja yksi lisävuode lattialla. Tupakeittiössä on hyvin varustettu keittonurkkaus, puuhella ja sänky. Kylpyhuoneessa on wc, pyykinpesukone ja kuivausrumpu. Sauna lisämaksusta. Suositeltavaa käyttää yleisiä saunoja ja suihkuja.

Puh. 050 536 6184 helena.hietasen@gmail.com