Palvelut

Muu majoitus

Huone Haus Annassa.

Haus Anna

Haus Anna tarjoaa kodinomaista majoitusta kaupungin keskustassa, vain kivenheiton päässä Vanhasta Raumasta.

Satamakatu 7, Rauma Puh. 050 566 7388 tuire@hausanna.fi
Forenomin majoituskohteen makuuhuone, jossa nojatuoli.

Forenom

Forenom tarjoaa Raumalla kalustettuja ja kodinomaisia asuntoja, joissa voit asua täsmälleen oman tarpeesi mukaisen ajan, esimerkiksi yhdestä yöstä muutamaan yöhön, viikkoon tai kuukausiin.

Puh. 020 198 3420 info@forenom.fi
Hyvinvointi- ja elämyskeskus Helmirannan sali, jossa pöytiä ja tuoleja sekä iso näyttöruutu.

Hyvinvointi- ja elämyskeskus Helmiranta

Täyden palvelun kokous-, juhla- ja leirikeskus Sorkan Puulussa meren rannalla, vain 15 minuutin ajomatkan päässä keskustasta. Kokous- ja juhlatila on muokattavissa niin pienryhmien kokouksille kuin jopa 100 hengen juhliin. Varattavissa ympäri vuoden ovat rantasaunat sekä viisi viihtyisää ja modernia saaristolaistyyppistä kalastajamökkiä, jotka tarjoavat toimivat tilat majoitukselle.

Puuluntie 388, Rauma Puh. 044 988 6781 myyntipalvelu@helmiranta.fi

Airbnb

Raumalla kotimajoitusta on saatavilla mm. idyllisessä Vanhassa Raumassa. Tutustu Rauman kohteisiin Airbnb:ssä.

Kuuskajaskarin loma- ja linnakesaari

Kuuskajaskari tarjoaa kävijälle samalla kertaa merellisiä elämyksiä ja metsäisen saaren suojaista rauhaa. Vanhalla armeijan varuskuntasaarella on kahvila-, ravintola- ja saunapalvelut. Saari tarjoaa myös ainutlaatuisen miljöön kokouksille, juhlille, yritystilaisuuksille ja saunailloille.

Puh. 050 313 9160 info@kuuskajaskari.fi

Kylmäpihlajan majakkahotelli

Rauman uloimmalla saarella sijaitseva majakkahotelli tarjoaa ainutlaatuista majoitusta majakan tornissa. Merelliseen tyyliin sisustetuista huoneista avautuu upea merinäköala. Majakalla on yhteensä 13 majoitushuonetta, 70-paikkainen ravintola, rantakahvila ja vierasvenelaituri.

Puh. 045 175 0619 info@kylmapihlaja.com
Asuntovaunuja Poroholmassa meren äärellä.

Lomakeskus Poroholma

Tasokas viiden tähden merellinen lomakeskus tarjoaa upeat puitteet lomailuun. Majoitus- ja ravintolavaihtoehtoja on runsaasti. Voit lomailla perinteisellä caravan-mökkialueella, ruokailla aidossa purjelaivassa, istua iltaa rantaterasseilla, laulaa karaokea, saunoa, uida ja nauttia auringosta alueen hiekkarannalla.

Poroholmantie 8, Rauma Puh. 02 533 5522 info@poroholma.fi
Purjelaiva Gerdan köysiä.

Purjelaivajuhlatila Gerda

Ruotsissa, Gävlessä vuosina 1995–2005 rakennettu Gerda on kopio vuonna 1869 valmistuneesta Gerda Gefle purjealuksesta. Raumalla Gerdan kotisatama on Poroholma, jossa se toimii muun muassa juhlatilana.

Poroholmantie 8, Rauma Puh. 044 554 4666 ruormies.gerda@gmail.com
Wähä-Kesklän puinen portti.

Wähä-Kesklä

Viihtyisä omakotitalo idyllisessä Vanhassa Raumassa. Talossa on 135 neliötä, kolme erillistä huonetta sekä iso, hyvin varustettu tupakeittiö, kaksi wc:tä, sauna ja suihkuhuone. Wähä-Kesklässä voi majoittua mukavasti omassa rauhassa perheen tai ystävien kesken. Tila sopii myös yritysten vieraille.

Kirkkokatu 5, Rauma Puh. 040 515 4121

Esi-Puandin pihatalo

Esi-Puandin pihatalo sijaitsee Vanhan Rauman sydämessä, rauhallisella sivukadulla, lähellä kauppatoria ja alueen putiikkeja, kahviloita ja ravintoloita. Pihatalo on vuokrattavissa ympäri vuoden.

Viihtyisässä ja tunnelmallisessa talossa on kolme huonetta. Makuupaikkoja on kolme ja yksi lisävuode lattialla. Tupakeittiössä on hyvin varustettu keittonurkkaus, puuhella ja sänky. Kylpyhuoneessa on wc, pyykinpesukone ja kuivausrumpu. Sauna lisämaksusta. Suositeltavaa käyttää yleisiä saunoja ja suihkuja.

Instagram: Esi-Puandin Pihatalo

Jaakko Niemelä
Puh. 050 598 4201
jaakko.niemela@nic.fi

Puh. 050 536 6184 helena.hietasen@gmail.com
Kuva modernin asunnon sisäpuolelta. Kuvassa televisio, nojatuoli, parveke ja baaritiski kahdella jakkaralla.

Rauma Studios

Rauma Studios tarjoaa Rauman keskustassa kolmea täysin kalustettua/varustettua ja kodinomaisia asuntoa. Niissä voit asua oman tarpeesi mukaisen ajan, esimerkiksi yhdestä yöstä muutamaan yöhön tai viikkoon. Asunnot on kooltaan 30 neliötä, ja se soveltuu 1-2:lle hengelle. Asunnot ovat valmistuneet 2022 ja 2023.

Ajurinkatu 2, Rauma Puh. 040 729 4466 mail@raumastudios.com