Muut erikoisliikkeet

Arispon Ol niingon gotonas -sisustustynyt.

Arispo

Arispon Paitapainon yhteydessä toimii myös Paitapuoti. Myymälän valikoimissa on monenlaisia tuliaisia ja matkamuistoja, muun muassa t-paitoja, kasseja, pusseja ja sisustustyynyjä.

Hetki Design

Käytännöllisiä ja hinta-laatusuhteeltaan valloittavia tuotteita, kuten vaatteita, kodintavaraa ja koruja. Lastenvaatteita iloisella mielellä aikuisia unohtamatta. Paljon kotimaisia ja ekologisia brändejä.

DesignShop Piilon tuotteita, kuten vaatteita ja asusteita.

DesignShop Piilo

Piilo on sympaattinen pieni designkauppa Vanhan Rauman torin laidalla. Liikkestä löytyy suomalaisia vaatteita, koruja, asusteita sekä piensisustustuotteita. Omistaja Anni Kaita-aho valmistaa oman merkkinsä KARINA-korujen tuotteet liiketilassa.

Kultaseppä Laiho

Oman yksilöllisen tuotannon lisäksi myymälästä löytyvät perinteiset kultakaupan tuotteet sekä upeat Rauman pitsikorut.

Leipomo Ketunleipä

Leipomotuotteet, kuten maukkaat leivät ja pullat, on leivottu tarkoin valikoiduista korkealaatuisista raaka-aineista perinteisin käsityömenetelmin. Leipomo käyttää luomuraaka-aineita aina kun mahdollista. Leipomon yhteydessä toimii myös kahvila.

Iloisen Ihmemaan hyllyillä myyntituotteita, kuten servettejä ja kertakäyttöastioita.

Iloinen Ihmemaa

Iloinen Ihmemaa on juhlatarvikeliike, josta löydät kaiken juhlien järjestämiseen liittyvän. Liikkeessä on laaja valikoima leivontatarvikkeita sekä kertakäyttöastioita. Liikkeessä on saatavilla runsas valikoima erilaisia ilmapalloja, jotka voidaan täyttää myös heliumilla. Rauman Pilailupuodin puolelta voit ostaa asusteet, peruukit sekä tilauksesta vaatteet naamiaisiin. Saatavilla myös matkamuistoja.

Rauman Tehopakkaus

Monipuolinen valikoima erilaisia pakkauksia, pakkaus-  ja askartelutarvikkeita.

Ruokapuoti Lumon myymälä. Tuotteita hyllyssä.

Ruokapuoti Lumo

Luomuruokapuodista löytyy herkkujen lisäksi vaihtuva valikoima muun muassa ruuanvalmistusvälineitä, tekstiilejä, luonnonkosmetiikkaa ja ekopesuaineita.

Sweet Rauma

Herkullinen karkkikauppa Vanhassa Raumassa, jonka erikoisuutena täysin gluteeniton irtokarkkivalikoima. Tarjolla myös käsintehtyjä tryffeleitä, konvehteja sekä artesaanisuklaita ja paljon muita herkkuja.

Sissos

Monipuolinen liike täynnä muun muassa metsästykseen, kalastukseen, veneilyyn ja retkeilyyn liittyviä tuotteita.

SST-kauppa

Suomen Sairaalatukun myymälässä on laaja valikoima hoito- ja elintarvikealan tuotteita, kuten henkilökohtaiseen suojaukseen tarkoitettuja tuotteita ja tarvikkeita, hoitotarvikkeita, potilas- ja henkilökuntavaatteita sekä liinavaatteita.