Kartat

Rauman kartta on saatavillasi monella eri tavalla. Voit tutkia karttaa sähköisesti (myös mobiilissa), tulostaa keskustan kartan mukaan matkalle ja/tai tilata perinteisen kartan suoraan kotiisi.

Sähköinen karttapalvelu

Rauman kaupungin karttapalvelu

Tulostettava kartta

Rauman keskustan kartta opaskohteilla (A4, PDF)

Mobiilisovellus

Rauma & seudun CITY-OPAS® matkailukarttapalvelu on saatavilla nyt myös ladattavana mobiilisovelluksena. Maksuttoman sovelluksen avulla löytyvät helposti mielenkiintoisten matkailualan palveluntarjoajien sijaintipaikat kartalla sekä tarkemmat esittely- ja yhteystiedot. Uusi sovellus on käytettävissä erillisinä suomi- ja englanti-kieliversioina ja se täydentää painetun matkailukartan tietoja mobiilisovelluksen toiminnallisuuksien avulla.

Sovellus on helppo ladata eikä se käytä verkkoyhteyttä latauksen jälkeen, jolloin käyttäjän ei tarvitse olla huolissaan roaming-maksuista. Käyttäjä voi halutessaan ottaa verkkoyhteyden käyttöön selatakseen yritysten kotisivuja tai paikantaakseen sijaintiaan kartalla. Näytä lähellä -toiminnon avulla käyttäjä voi helposti valita omaa sijaintiaan lähellä olevat palvelut. Uusi maksuton mobiilisovellus on ladattavissa Google Play, App Store sekä Windows Phone -marketeista.

Paperikartta

Tilaa perinteinen Rauman kartta matkailuneuvonnasta tilauslomakkeella.