Ajankohtaista

Uudet esitteet matkailijan apuna

Matkailun esitteitä 2018.

Rauman uudet matkailuesitteet tarjoavat kattavasti tietoa matkailukohteista ja -palveluista, tapahtumista sekä monia hyviä vinkkejä lomanviettoon Raumalla. Monipuolisten karttojen avulla on helppo löytää kohteesta toiseen.

Kesä 2018 -esitteestä matkailija löytää kätevästi UNESCOn maailmanperintökohteiden Vanhan Rauman ja Sammallahdenmäen kartat, matkailukohteiden kesän aukioloajat, tapahtumat, näyttelyt ja opastetut kierrokset. Raumanmeri-karttaesite esittelee merellistä Raumaa ja sisältää muun muassa saaristoliikenteen aikataulut sekä saariston retkeilyreitit.

Rauman pääesite esittelee kaupunkia kokonaisvaltaisesti. Esitteestä on julkaistu suomen lisäksi kieliversiot englanniksi, ruotsiksi, saksaksi ja ranskaksi. CITY-OPAS -kartta on hyvä yleiskartta, jonka voi ladata myös mobiiliversiona.

Maksuttomia matkailuesitteitä ja -karttoja on saatavilla Rauman matkailuneuvonnasta palvelupiste Pyyrmanista (Valtakatu 2 A), hotelleista sekä monista matkailukohteista. CITY-OPAS kartta-automaatti palvelee 24/7 kaupungintalon edessä (Kanalinranta 3). Esitteitä voi myös selata sähköisesti tai tilata suoraan haluttuun osoitteeseen Rauman matkailusta.