Ajankohtaista

Rauma mukana Tampereen Kotimaan Matkailumessuilla 12.–14.4.

Rauman on mukana Tampereen Kotimaan Matkailumessuilla Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 12.–14.4. Rauman osasto E701 sijaitsee E-hallissa.

Rauman osasto on osa Suomen saaristo -kokonaisuutta. Merellisen teeman lisäksi esillä on tulevan kesän tapahtuma- ja kulttuuritarjontaa. Osastolla nähdään myös hallitseva Pitsimissi Amanda Teuho sekä pitsinnyplääjä, jotka kannustavat kävijöitä mukaan Pitsiviikolle 20.–28.7.

Pitsin ja kulttuurin lisäksi esillä ovat matkailusaarten tarjoamat palvelut sekä UNESCOn maailmanperintökohteet Vanha Rauma ja Sammallahdenmäki. Sammallahdenmäen 20-vuotisjuhlavuosi näkyy osastolla muun muassa aiheeseen liittyvässä kilpailussa.

Messukävijä saa Rauman osastolta mukaansa uusimmat Kesä 2019, Raumanmeri- ja Taiteilijoiden Rauma -esitteet. Kesä 2019 -esitteeseen on koottu kattavasti tietoa Rauman kesän matkailutarjonnasta. Siitä löytyvät esimerkiksi opastetut kierrokset, näyttelyt ja kohteiden aukioloajat sekä vinkit lapsiperheiden lomanviettoon.

Supermessujen tapahtumat koostuvat kotimaan matkailun lisäksi seuraavista tapahtumista: Piha & Koti, Keräily, levyihin ja musiikkiin keskittyvä Platta, TamCollect-postimerkkinäyttely sekä Tampere Wine Fest. Messut ovat avoinna perjantaina 12.4. klo 11–18, lauantaina 13.4. klo 10–17 ja sunnuntaina 14.4. klo 10–17.

Lisää messuinfoa osoitteessa www.supermessut.fi.