Näyttökuva Rauman kaupungin uudesta tapahtumakalenterista.

Rauman kaupunki on ottanut käyttöön uuden tapahtumakalenterin, joka löytyy osoitteesta tapahtumat.rauma.fi. Kalenteri palvelee kaikkia Raumalla tapahtumia järjestäviä sekä raumalaisia ja matkailijoita, jotka etsivät tapahtumatietoja.

– Uudistuksessa tapahtumakalenteri on saanut raikkaan ilmeen ja lisää toiminnallisuuksia. Myös sisältö on laajentunut, sillä saamme nyt automaattisesti mukaan Rauman Lippu.fi-, Ticketmaster.fi-, Tiketti.fi- ja Lähellä.fi-tapahtumat, viestintäpäällikkö Raija Lehtorinne kertoo.

Tapahtumat listautuvat kalenterin etusivulle aikajärjestyksessä. Lisäksi niitä voi etsiä hakusanalla sekä tapahtumakategorian ja ajankohdan mukaan. Tapahtuman nimeä klikkaamalla saa näkyviin yksityiskohtaiset tapahtumatiedot.

– Nostamme etusivulla esiin myös ajankohtaisia ja kiinnostavia tapahtumakokonaisuuksia, Lehtorinne lisää.

Jokainen tapahtumajärjestäjä pääsee itse luomaan oman järjestäjäprofiilinsa, ilmoittamaan tapahtumansa kalenteriin sekä päivittämään mahdollisia muuttuvia tietoja. Ohjeet järjestäjäprofiilin ja tapahtumien luomiseen löytyvät tapahtumakalenterin etusivulta. Tapahtumatietoja voi ilmoittaa myös englanniksi. Tapahtumat tulevat näkyviin moderoinnin jälkeen.

– Toivomme kaikkien tapahtumajärjestäjien ottavan aktiivisesti käyttöön uuden kalenterimme ja kirjaavan sinne tapahtumiaan, Lehtorinne sanoo.

Tapahtumakalenterin toimittaja on useille kaupungeille vastaavia kalentereita toimittanut Eventz International Oy.

Tapahtumakalenterin uusinta on osa Rauman kaupungin verkkosivustouudistusta. Uudet verkkosivut julkaistaan 18.6.