Syväraumanlahti

Syväraumanlahdessa voit nauttia pienvenesataman annista. Pienvenesataman yhteydestä löytyy ravintola-kahvila Marina Vista, jossa kesäisin voi nauttia esimerkiksi live-musiikista ihanalla terassilla. Yli tuhatpaikkainen pienvenesatama luo lähes välimerellisen tunnelman kesäiltoihin.

Syväraumanlahden toisella puolella sijaitsee lapsiperheiden suosikki Saharannan uimaranta. Uimarannan vierestä löytyy myös muita aktiviteetteja; kuten padel-kenttiä.

Syväraumanlahden satama on myös Rauman saariston reittiliikenteen lähtösatama.

 • Saharannan uimaranta.

  Saharannan uimaranta

  Saharannan uimaranta sijaitsee Syvänraumanlahdessa. Uimaranta soveltuu hyvin myös lapsiperheille. Rannalla on pukukopit ja vessat.

  Purjehtijankatu 26
 • Suvitien Merijakamon terassi kesäiltana.

  Marina Vista

  Syväraumanlahden pienvenesatamassa sijaitseva Marina Vista palvelee vierailijoita ja veneilijöitä. Kahvio ja terassi upealla merinäköalalla A-oikeuksin. 

  Suvitie 14
 • Vesibussi Apollonia Kylmäpihlajan laiturissa.

  Rauman Saaristokuljetus

  Alukset: m/v Apollonia (60 matkustajapaikkaa, joista sisätiloissa max. 40-45 paikkaa), m/v Linnea (100 matkustajapaikkaa, joista sisätiloissa…

Kelluva saari -ympäristötaideteos meressä.

Fåfänga

Fåfängan niemi sijaitsee Syväraumanlahden ja Otanlahden välissä, luoden oman virkistysalueensa. Fåfängassa löytyy tekemistä kaiken ikäisille maauimalasta kesäteatteriin.

Niemessä voi myös nauttia monenlaisesta taiteesta. Nokan taidetorpassa on esillä raumalaisten taiteilijoiden taidetta, ja kun suuntaa katseensa kohti merta voi nähdä Lönnström-projektin, Raimo Saarisen Kelluva Saari-taideteoksen.

Kiikartorni, 18.6 metriä korkea näkötorni, sijaitsee aivan taidetorpan vieressä ja sieltä voi ihailla merellisiä maisemia. Torniin on vapaa pääsy kesäpäivinä.

 • Syväraumanlahdella sijaitseva Kiikartorni.

  Kiikartorni

  Syväraumanlahden vieressä sijaitsevasta Kiikartornista voi ihailla upeita merellisiä maisemia. Torni on 18.6 metriä korkea. Torni on…

  Suvitie 10
 • Ihmisiä uimassa Rauman maauimalassa.

  Makis

  Maauimala Makis tarjoaa viilennystä kesäpäiviin. Maauimalan yhteydessä on myös minigolf-rata ja kahvila terasseineen.

  Suvitie 2
 • Elämältä kaiken sain -kesäteatteriesityksen näyttelijöitä ja auto.

  Rauman kesäteatteri

  Rauman kesäteatterissa on vuosittain upeaakin upeampia kesäteatteriesityksiä. Kesäteatteri sijaitsee Fåfängan niemessä, aivan merenrannassa. Katsomo on katettu.

  Suvitie 3
 • Nokan taidetorppa

  Raumalainen harrastajataideyhdistys Inspira ry järjestää useita kesänäyttelyitä meren äärellä Nokan taidetorpalla.

  Suvitie 10
 • Teresia ja Rafael Lönnströmin kotimuseo

  Teresia ja Rafael Lönnströmin kotimuseo esittelee raumalaisen tehtailijapariskunnan ainutlaatuisen edustuskodin ja taidekokoelman. Koti avattiin museona vuonna…

  Syväraumankatu 41

Otanlahti

Sunset at the Otanlahti beach.
Otanlahden uimarannalla on ihmisiä nauttimassa aurinkoisesta säästä.
Lapsia värikkäissä rantatuoleissa Otanlahden uimarannalla.

Poroholma

Poroholman lomakeskus ja leirintäalue tarjoavat mahdollisuuden majoittua aivan meren ääressä. Majoittua voi omassa asuntoautossa, teltassa tai lomamökissäkin. Viihtyisällä leirintäalueella on paljon tekemistä ja myös erilaisia urheiluvälineitä, kuten kajakkeja tai polkupyöriä voi vuokrata alueelta.

Poroholman alue tarjoaa monia erilaisia ruokailumahdollisuuksia. Ruokailla voi vaikka rantakahvilassa tai purjelaivaravintolassa. Kesäisin alueella on tarjolla myös live-musiikkia ja esimerkiksi karaokea.

Matkailuautoja auringonlaskussa Poroholman leirintäalueella.
 • Asuntovaunuja Poroholmassa meren äärellä.

  Lomakeskus Poroholma

  Tasokas viiden tähden merellinen lomakeskus tarjoaa upeat puitteet lomailuun. Majoitus- ja ravintolavaihtoehtoja on runsaasti. Voit lomailla…

  Poroholmantie 8
 • Purjelaiva Marita illalla Poroholman laiturilla.

  Purjelaivaravintola Marita

  Aidon purjelaivan, kaljaasi Maritan kannella nautit muun muassa mahtavat burger- ja salaattiannokset normaalien terassitarjoilujen lisäksi. Koe…

  Poroholmantie 8
 • Ruormiehen terassi Poroholmassa. Ihmisiä istumassa terassilla.

  Ruormies Bar & Cafe

  Poroholman Ruormiehen aurinkoterassilla voi nauttia terassikahvilan tarjonnasta merellistä maisemaa ihastellen. Sateen sattuessa iltaa voi istua lasitetun…

  Poroholmantie 8
 • Poroholman rantatalo. Ihmisiä rantahiekalla ja iloisen värisiä rantatuoleja.

  Poroholman Rantatalo

  Pizzeria, hampurilaisravintola ja kahvila mahtavalla näköalalla.

  Suvitie