Kylmäpihlajan majakka ja satama-allas aurinkoisena kesäpäivänä.

Meren ja tuulen karaisema Kylmäpihlajan saari on aivan avomeren äärellä. Karusta olemuksestaan huolimatta tämä tyrnipensaiden värittämä saari kuhisee elämää, etenkin lintujen pesimäaikana.

Kylmäpihlajaan vuonna 1953 valmistunut majakka on Suomen viimeinen miehitetyksi rakennettu majakka, joka toimi myös luotsiasemana. Majakan torni kohoaa merenpinnasta 36 metrin korkeuteen. Tornissa on näköalatasanne, josta on upea näkymä avomerelle.

Majakassa on hotellihuoneita sekä saarelta löytyvät majoituksen lisäksi ravintola-, kahvila-, kokous- ja saunapalvelut. Saarella voi majoittua myös maisemamökeissä.

Kylmäpihlajan majakka on avoinna kesäaikaan päivittäin sekä tilauksesta ryhmille myös touko- ja syyskuussa.

Kylmäpihlajan aallonmurtajan suojassa on rauhallinen vierassatama. Omalla veneellä kulkevilta ei peritä laiturimaksua päivävierailujen aikana. Omatoimiretkeilijän käytössä saarella on grillauspaikka.

 • Näkymä Kylmnäpihlajan majakkaravintolan ikkunasta.

  Majakkaravintola

  Kylmäpihlajan majakkaravintola palvelee asiakkaita kesäsesongin aikana Kesäsesongin aikaan aamusta iltamyöhään. Ravintolassa on tarjolla aamiainen, lounasbuffet, sekä…

  Kylmäpihlaja
 • Kylmäpihlajan majakkasaaren kallioihin lyö aallot.

  Kylmäpihlajan majakkahotelli

  Kylmäpihlajan majakkahotellissa pääset yöpymään entisessä majakassa. Majakassa on 15 majoitushuonetta ja ravintola. Majakan huipulle voi kiivetä…

  Kylmäpihlaja
 • Maisemamökkejä Kylmäpihlajassa

  Kylmäpihlaja maisemamökit

  Majakkahotellin lisäksi saarella pystyy majoittumaan maisemamökeissä. Mökeistä voi ihailla ihania maisemia merelle. Mökeissä on kaksi yhden…

  Kylmäpihlaja
 • Kylmäpihlajan majakkasaari.

  Kylmäpihlajan rantakahvila ja matkamuistomyymälä

  Vierasvenelaiturin viereisestä rantakahvilasta saa niin suolaista kuin makeaa, jäätelöstä kahvileipiin. Kahvilassa on myös matkamuistomyymälä ja postikonttori.

  Kylmäpihlaja