Ajan Jäljet

Rauman seudun ainutlaatuinen historia on koottu Ajan Jäljiksi, joita seuraamalla pääset tutustumaan Rauman seudun merkittävimpiin historiallisiin kohteisiin. Matkalla voit kokea kaksi UNESCOn maailmanperintökohdetta, tutustua seudun elävään esihistoriaan ja seurata Ajan Jälkiä aina ruukkien, kartanoiden ja teollistumisen aikaan saakka.

Ajan Jäljet -historiamatkailuverkoston kohteissa Rauman seudun monipuolinen menneisyys muuttuu kiehtoviksi tarinoiksi ja eläviksi kokemuksiksi. Seudun historiaa monipuolisesti esittelevien kohteiden verkosto tarjoaa kokeneellekin kulttuurimatkaajalle löytämisen iloa ja ihmetystä. Kohteista löytyy myös monipuolisia palveluja, etsitpä sitten näyttelyitä, hemmotteluhoitoja tai opastettuja kierroksia, tai mieleen jääviä tasokkaita ravintola- ja hotellipalveluita. Ajan Jäljet -kohteisiin pääset tutustumaan tarkemmin sivun vasemman laidan valikosta tai tutustumalla Ajan Jäljet -esitteeseen.

Ajan Jäljet -kohteet sopivat mainiosti myös lasten kanssa matkaavalle, sillä tehtävää ja nähtävää riittää koko perheelle! Monista kohteista löytyy nimenomaan lapsille suunniteltuja kierroksia.

Toivotamme sydämellisesti tervetulleeksi elämykselliselle matkalle halki historian!