Ajankohtaista

Vuoden 2021 Rauma Blues -festivaali peruutetaan kokonaisuudessaan

Rauma Blues -logo.

Elokuun puoliväliin ensi viikon loppupuolelle suunniteltu kolmipäiväinen bluesfestivaali Rauma Blues joudutaan peruuttamaan kokonaisuudessaan. Peruutus koskee kaikkia konserttitapahtumia: niin torstain 12.8. ja perjantain 13.8. bluesklubeja kuin lauantain 14.8. pääkonserttia. 

Peruuttamisen taustalla on tuore tieto Rauman siirtymisestä koronaepidemian leviämisvaiheeseen. Leviämisvaiheen tapahtumien ja ravintoloiden turvallisuusjärjestelyiden toteuttaminen tekisi Rauma Blues -konserttien järjestämisestä kannattamatonta, ja myös päinvastoin: kannattavan festivaalin järjestäminen ei mahdollistaisi tarvittavien turvallisuusjärjestelyiden toteuttamista.

Pääkonsertin lippuja on myyty Raumalla Hotelli Kalliohovissa, Hotelli Raumanlinnassa sekä Ravintola Buena Vistassa. Nämä liput eivät tule käymään tulevilla festivaaleilla, joten näistä paikoista lipun ostaneita pyydetään palauttamaan liput rahojen takaisin saamiseksi. Palautus on tehtävä samaan paikkaan, josta lipun on ostanutkin, jotta palauttaminen onnistuu. Palauttaminen on mahdollista 31.8.2021 asti.

Suurin osa pääkonsertin ennakkolipuista on ostettu Lippu.fi:n kautta joko vuoden 2020 pääkonserttiin tai vuoden 2021 konserttiin. Näiden lippujen kohdalla palautuskäytännön ja jatkossa käyttämisen selvittäminen on käytännön yksityiskohtien osalta vielä kesken, sillä festivaalin peruuttamisesta infotaan nyt aivan tuoreeltaan. Lipun ostaneiden palautusoikeuksista tullaan huolehtimaan, ja Rauma Blues tiedottaa Lippu.fi-lippukaupasta ostettuja lippuja koskevista käytännön linjauksista elokuun toisen viikon kuluessa.

Kulttuurikuppila Brummin nettilippukaupasta ennakkoon Brummin bluesklubille ostetut liput peruuntuvat ja lippurahat palautuvat liput ostaneille automaattisesti ilman erillisiä toimenpiteitä. Muille bluesklubeille on ollut vapaa pääsy, joten lippuja ei ole ollut myynnissä tai tulossa myyntiin, eikä näin ollen myöskään palautettavana. 

Mikäli lipunostaneille herää lippua koskevia kysymyksiä vielä tulossa olevien tarkempien lipunpalautuskäytännöistä tiedottamisen jälkeen, voi tiedustelut lähettää sähköpostitse osoitteeseen info@raumablues.fi .