Ajankohtaista

Uusi tapahtumajärjestäjän opas auttaa tapahtuman suunnittelussa

Lapin Löylypäivät. Ihmiset istuvat penkeillä ja katselevat esitystä.

Rauman kaupunki julkaisi perjantaina 14.2. nettisivuillaan tapahtumajärjestäjän opas -osion. Oppaassa on tietoa muun muassa tapahtuman järjestämisestä, markkinoinnista sekä lupa- ja ilmoituskäytännöistä, kattavat esittelyt keskeisimmistä tapahtuma-alueista ja runsaasti vinkkejä tapahtuman suunnitteluun. Sivustolta löytyvät myös tapahtumatuotannossa neuvoja tarjoavien tahojen yhteystiedot.

Sähköinen opas on koottu ohjeeksi ja apuvälineeksi tapahtumien järjestäjille. Sen tarkoituksena on auttaa turvallisen ja vastuullisen tapahtuman suunnittelussa ja toteuttamisessa.

– Halusimme koostaa tärkeimpiä tapahtumasuunnittelussa huomioitavia asioita yhteen pakettiin niin raumalaisten järjestäjien työn tueksi kuin ulkopaikkakuntalaisia tapahtumatekijöitäkin ajatellen. Rauma on mahtava paikka tapahtumien järjestämiseen. Täällä on osaavia ja asiantuntevia tapahtumatekijöitä ja lupaviranomaisia. Panostamme Raumalla siihen, että viihtyisiä ja turvallisia yleisötapahtumia olisi tarjolla runsaasti ja ympärivuotisesti, vastaava kulttuurituottaja Leila Stenfors kertoo.

Sivuston sisältö on koottu yhteistyössä lupaviranomaisten ja tapahtumiin liittyviä lupia ja ilmoituksia käsittelevien tahojen kanssa.

Tapahtumajärjestäjän oppaaseen voi tutustua osoitteessa www.rauma.fi/tapahtumajarjestajanopas.