Ajankohtaista

Syyslomalla kummittelee

Syksyinen Raumanjoki illalla. Silta joen yli.

Syysloman ohjelmaksi sopii loistavasti esimerkiksi Vanhan Rauman suositut kummituskierrokset. Valikoimissa on sekä aikuisten että lasten kierroksia.

Missä sijaitsee Rauman riivatuin katu? Kuka taidemuseon tiloissa kuljeksii vielä sulkemisajan jälkeenkin? Paikallisten asukkaiden kertomuksiin ja aitoihin kokemuksiin perustuva kummituskierros paljastaa Vanhan Rauman kertomatta jääneet tarinat. Vanhan Rauman kummituskierrokset lokakuussa perjantaina 16.10., perjantaina 23.10. sekä lauantaina 31.10. Tutustu Vanhan Rauman kummituskierrokseen ja osta liput verkkokaupasta.

Myös Lasten kummituskierroksella kuullaan jännittäviä tarinoita. Missä talossa kuuluu askelten ääniä ja koputuksia? Kierros on suunnattu alakouluikäisille, mutta kaikenikäiset ovat tervetulleita mukaan kierrokselle. Lapset osallistuvat kierrokselle aikuisen seurassa. Lapsille sopivia kummituskierroksia järjestetään lokakuussa keskiviikkona 21.10., lauantaina 24.10. sekä lauantaina 31.10. Tutustu Lasten kummituskierrokseen ja osta liput verkkokaupasta.

Kummituskierrosten lisäksi UNESCOn maailmanperintökohde Vanhaan Raumaan voi tutustua perinteisillä syksyisillä opastetuilla kävelykierroksilla, joita järjestetään lauantaina 17.10. sekä 24.10. Kaksikielisellä (suomi/englanti) kierroksella opas johdattaa ryhmän ainutlaatuisen alueen kapeille ja mutkitteleville kujille. Lue lisää Vanhan Rauman syksyisestä kävelykierroksesta ja osta liput verkkokaupasta.

Lönnströmin taidemuseo järjestää yhteistyössä Rauman seudun 4H-yhdistyksen kanssa keppihevoskisat Keskustelupuistossa lauantaina 24.10. Tapahtuma on tarkoitettu kaikenikäisille. Lue lisää Keppihevoskisoista.