Ajankohtaista

SuomiLive-festivaalitapahtuma järjestetään ensimmäistä kertaa Raumalla heinäkuussa

SuomiLive musiikkifestivaalin mainos.

Rauma saa uuden festivaalitapahtuman kesän tapahtumien joukkoon, kun SuomiLive-musiikkifestivaali järjestetään ensimmäistä kertaa Raumalla 21.–22.7.

Tapahtumapaikkana toimii Kauppakeskus Potkurin kattotasanteella sijaitseva pysäköintialue. Poikkeuksellinen festivaalialue tarjoaa loistavat puitteet tapahtuman järjestämiseen – katolta on upeat näkymät Vanhan Rauman puutalokaupunginosaan.

SuomiLive – Wanha Rauma -festivaaleille saapuu esiintymään Suomen ykkösartisteja, kuten Pete Parkkonen, Jannika B, Redrama, Anssi Kela, Sexmane ja Happoradio. Ohjelmistossa on myös stand-up-komiikkaa.

– Haluamme SuomiLive-tapahtumassa tarjota yleisölle positiivisen, kokonaisvaltaisen festarielämyksen. Vetovoiman ja tapahtuman houkuttelevuuden kannalta artistinimet ovat tietysti ratkaisevassa asemassa, mutta vuosi vuodelta enenevässä määrin asiakkaiden toiveet ja vaatimukset kohdistuvat myös festivaalialueen viihtyvyyteen, tunnelmaan, palveluihin ja turvallisuuteen. Nämä asiat on huomioitu SuomiLive-tapahtumaa Raumalle suunniteltaessa, SuomiLive-tapahtumia järjestävän Tiger Production Oy:n vastaava tuottaja Antti Smeds kertoo.

Tiger Production Oy:n osakkailla on pitkä ja vahva osaaminen tapahtuma-alalta. SuomiLive-festivaali järjestetään tänä kesänä myös Vantaalla, Kemijärvellä, Pieksämäellä sekä Torniossa.

– Haluamme luoda pitkäaikaisen tapahtumien jatkumon paikkakunnille ja tehdä tiivistä yhteistyötä alueen toimijoiden kanssa, tuotantoyhtiön liiketoimintajohtaja Sami Hokkanen kertoo.

Lisätietoja tapahtumasta löytyy festivaalin nettisivuilta osoitteesta http://suomilive.com/rauma/.