Ajankohtaista

Raumlaine joul alkaa joulunavauksesta 20.11.

Joulupukki lasten ympäröimänä Vanhassa Raumassa.

Pitsikaupungin joulun tunnelmaan pääsee virittäytymään lauantaina 20.11. joulunavauksen merkeissä. Joulupukki saapuu Kauppatorille klo 11, ja tarjolla on koko perheen ohjelmaa noin klo 14.15 asti. Keskustan jouluvalot syttyvät klo 14.00. Joulunavauksen järjestää Rakastunut Raumaan -yhteisö.

Putiikkien julkisivuja koristavat jo havuköynnökset ja katujen ylle on asennettu perinteinen jouluvalaistus. Myös joulukuusi on jo pystytetty torille.

– Toivotan kaikki lämpimästi tervetulleiksi nauttimaan pitsikaupungin joulun upeasta ohjelmasta ja tunnelmasta. Monipuolista ohjelmatarjontaa riittää jouluun asti. Suosittelen vierailemaan osoitteessa www.pitsikaupunginjoulu.fi ja tutustumaan tulevien viikkojen tapahtumiin, Rauman kaupungin kaupunkikehitysjohtaja Satu Saarinen sanoo.

Joulunavauspäivänä 20.11. lapset pääsevät osallistumaan myös joulusuunnistukseen klo 13–15. Lapsiperheet saavat torilta kartan, joka johdattaa suunnistajat rastipaikoille kuulemaan Rauma-oppaiden jouluisia tarinoita.

Svengaillen kohti joulua

Jouluisen musiikin ystävillä on mahdollisuus osallistua svengaavaan joulukonserttiin. Rauman Soittokunnan konsertti Frank Sinatran ja Michael Bubblen jouluisissa tunnelmissa pidetään 21.11. klo 16 Rauma-salissa, osoitteessa Satamakatu 26.

Kaikki Raumlaine joul -kokonaisuuteen kuuluvat tapahtumat ja muu ajankohtainen materiaali on koottu osoitteeseen www.pitsikaupunginjoulu.fi. Raumalaisia joulutunnelmia voi jakaa sosiaalisessa mediassa aihetunnisteilla #raumlainejoul ja #pitsikaupunginjoulu.