Ajankohtaista

Rauman Kansainväliset Suurmarkkinat 25.-28.7.

Kansainväliset Suurmarkkinat. Ihmisiä ostoksilla.

Kansainvälisten Suurmarkkinoiden tämän vuoden teemana on makujen maailma. Rauman Kansainvälisillä Suurmarkkinoilla voi herkutella monin eri tavoin. Ruokaa tarjoavat mm. jättikokoinen saksalainen hiiligrilli bratwursteineen, kreikkalainen gyros-ravintola, australialainen BBQ-ravintola, unkarilainen Langos, thaimaalainen ja gambialainen ravintola, espanjalainen Churros, italialainen pasta- ja pizzaravintola, belgialainen vohvelipaikka ja ranskalainen creperie kotimaisia herkkuja unohtamatta.

Markkinat ovat avoinna 25.-26.7. klo 10-20, 27.7. klo 10-02 (Mustan pitsin yö) ja 28.7. klo 10-18. Kansainväliset Suurmarkkinat valloittavat keskustasta Kanalinrannan, Nortamonkadun sekä Kauppakadun.

Kansainvälisillä Suurmarkkinoilla keskeinen idea on tuoda eri maiden ja maakuntien erikoistuotteet näyttävästi esille niin, että niitä esittelemässä ja myymässä ovat niiden alkuperäiset valmistajat tai tuottajat. Mukana on yli 120 kauppiasta yli 30 eri maasta. Eurooppa on vahvasti esillä, mutta myyjiä on toki mukana ympäri maailmaa Amerikkaa, Aasia ja Afrikkaa myöden. Tämän vuoden markkinoiden erikoisuutena on iso Australia-osasto, jossa tarjolla on mm. kengurupurilaisia ja krokotiilipihvejä.

Rauman Kansainvälisillä Suurmarkkinoilla tarjolla ei ole pelkästään ruokaa. Mukana on lukuisia käsityöläisiä eri puolilta maailmaa. Jättikokoinen hollantilainen kukkakauppa ihastuttaa kauneudellaan ja hämmästyttää edullisilla hinnoillaan. Teatterin edustalla Tivoli Christersin puuhalaitteet ilahduttavat niin lapsia kuin aikuisia.

www.eurooppamarkkinat.fi