Ajankohtaista

Rauma osallistuu 100 syytä matkailla Suomessa -kampanjaan – tutustu kohdekortteihin

100 syytä kampanjan somekuva.

Rauma on jälleen mukana Suomen matkailuorganisaatioiden yhdistys Suoma ry:n 100 syytä matkailla Suomessa -yhteiskampanjassa. 100syyta.fi-sivustolle on koottu useita kiinnostavia kotimaan matkakohteita.

Valtakunnallisessa kampanjassa paikallisista kohteista ovat esillä vetovoimaiset UNESCOn maailmanperintökohteet Vanha Rauma ja Sammallahdenmäki sekä Rauman upea saaristo. Myös kaupunkifestivaali Pitsiviikko on nostettu yhdeksi kohdekortiksi. Pitsiviikko oli viime vuonna yksi kampanjasivuston katsotuimmista kohteista.

– Toivotamme kaikki tervetulleiksi tutustumaan lumoaviin maailmanperintö- ja saaristokohteisiimme. Heinäkuussa järjestettävä Pitsiviikko tarjoaa elämyksiä koko perheelle, matkailupäällikkö Irene Villanen sanoo.

Villasen mukaan kotimaan matkailulla on iso merkitys, sillä erityisesti alkukesä ja paikalliset tapahtumat houkuttelevat paljon kotimaisia matkailijoita Raumalle.

– Tapahtumien ohella myös kesäteatteritarjonta on Raumalla erinomaista. Kansainväliset asiakkaat saapuvat kaupunkiin pääosin elokuussa, Villanen lisää.

Yhteiskampanjan päämääränä on valtakunnallisen näkyvyyden mahdollistaminen ja kotimaan monipuolisen matkailutarjonnan kokoaminen kiinnostavasti yhteen matkailijoille.

100 syytä matkailla Suomessa on kotimaanmatkailua tukeva kampanja, joka on saanut alkunsa Suomi 100 -juhlavuonna 2017. Matkailuorganisaatioiden suurin valtakunnallinen yhteiskampanja käynnistyi toukokuussa ja jatkuu syyskuun loppuun asti.