Ajankohtaista

Rauma mukana Matkamessuilla Helsingissä 19.–22.1.

Rauma on esillä Helsingin kansainvälisillä Matkamessuilla 19.–22.1. Rauman osasto 6n48-7 on osa laajempaa Suomen Saaristo -kokonaisuutta, johon kuuluvat myös muut Lounais-Suomen kaupungit.

– Raumalta tuodaan esille saariston ja maailmanperinnön lisäksi kulttuurielämyksiä, Pitsiviikkoa sekä kaupungin monipuolisia tapahtumia. Rauma näkyy messujen aikana myös ammattilaistapahtumassa kansainvälisille matkanjärjestäjille, Rauman kaupungin matkailupäällikkö Irene Villanen kertoo.

Lisäksi Rauma 2023 -esite ja kaupunkikartta 2023 ovat ensijaossa messuilla. Pääesitteeseen on koottu kaupungin ympärivuotiset vetovoimatekijät. Teemana on valovoimainen Rauma. Esite on painettu suomeksi, englanniksi, saksaksi ja ruotsiksi.

– Pääesitteemme on uudistunut, ja se antaa lukijalle erinomaisen kuvan kaupungistamme. Ympärivuotisuus huomioidaan esitteessä entistä paremmin. Kesätapahtumien lisäksi Rauma tarjoaa elämyksiä myös esimerkiksi jouluna, Villanen sanoo.

Rauma on vetovoimainen kahden maailmanperintökohteen matkailukaupunki. Tunnelmallinen Vanha Rauma sekä historiallinen hautaröykkiöalue Sammallahdenmäki kiinnostavat matkailijoita vuodesta toiseen.

– Messuilla on mukana myös upea Pitsimissi Tara Lehtonen. Hänet voi tavata Rauman osastolla lauantaina ja sunnuntaina, Villanen vinkkaa.

Helsingin Matkamessut ovat yksi Pohjoismaiden suurimpia matkailualan tapahtumia. Vuonna 2023 mukana on yli 850 näytteilleasettajaa lähes 70 maasta.

www.matkamessut.fi