Ajankohtaista

Rauma Blues tuo juurimusiikin jälleen Raumalle 11.-13.8.

Mies soittaa puhallinsoitinta ja aurinko paistaa.

Kolmipäiväisen Rauma Bluesin torstain ja perjantain bluesklubit lämmittelevät festarin kohti lauantaista pääkonserttia. Klubien tarjonta on tänä vuonna laajempi kuin koskaan. Luvassa on juurimusiikkia laajalla kattauksella, viisi keikkapaikkaa kuudella eri esiintyjällä. Mukana on kokoonpanoja niin Suomesta kuin ulkomailta, joita bluesyleisö on jäänyt kaipaamaan kahtena viime vuonna peruuttamaan joudutuilta bluesklubikeikoilta. Mukaan mahtuu myös ensi kertaa Rauma Bluesin keikkajulkaisussa mukana olevaa artistia.

Festarin käynnistää itseoikeutetusti Lefty Leppänen torstaina 11.8. Wanhan Rauman Kaffebarissa. Torstai tuo tullessaan myös kokonaan uuden bluesklubipaikan: ilta bailataan päätyynsä Poroholman Rantatalossa meren rannalla raumalaisen Hamid Moeini Bandin säestämänä.

Perjantain 12.8. klubit startataan käyntiin Café Salissa Kyla Brox Duon toimesta. Klubiperjantai jatkuu Ravintola Buena Vistassa, jossa menosta vastaa Tad Robinson. Illan viimeinen klubi rokataan Kulttuurikuppila Brummissa, jonka päälavalla biletunnelman luovat niinikään raumalainen Kallablöös sekä Million Dollar Tones.

Bluesklubeille Buena Vistassa, Café Salissa, Wanhan Rauman Kaffebarissa ja Poroholman Rantatalossa (K18) on vapaa pääsy, Kulttuurikuppila Brummin klubi-illan (K18) lipun hinta on ennakkoon 17€, ovelta 20€.

Lauantaina 13.8. kaupungin keskustan teltta-areenan pääkonsertissa stagen valtaa huima kattaus kotimaisia ja kansainvälisiä bluestähtiä: Kyla Brox Band, Vanessa Collier, Toronzo Cannon, Pepe Ahlqvist & Tomi Leino Trio feat. Harri Taittonen sekä Honey B & T-Bones feat. Paleface.

Rauma Bluesin lauantaisen 13.8. pääkonsertin ennakkolippuja on nyt saatavilla myös Rauman kaupungin Palvelupiste Pyyrmannista, Valtakatu 2 A. Myös kaivatut VIP-liput buffet-illallisineen ovat nyt myynnissä. Kulttuurikuppila Brummin bluesklubin lippuja myydään ennakkoon Brummin lippukaupassa.