Ajankohtaista

Pitsikaupungin joulun kokonaisuudesta kerätään palautetta 7.1.2024 asti

Joulevangeeljum-musiikkinäytelmän kohtaus ja yleisöä Vanhalla Raatihuoneella.

Pitsikaupungin joulun vuoden 2023 kokonaisuudesta ja toteutuksista kerätään palautetta sekä kehitysehdotuksia sähköisen kyselyn avulla 7.1.2024 asti. Kyselyn linkki löytyy myös osoitteesta pitsikaupunginjoulu.fi.

Raumalla on järjestetty runsaasti jouluista ohjelmaa 25.11. alkaen. Useista tapahtumista ja kohteista voi nauttia vielä ensi vuoden alkupuolelle asti. Pitsikaupungin joulu päättyy 7.1.2024.

– Pitsikaupungin joulu on täydessä vauhdissa ja monipuolista ohjelmaa, nähtävää sekä koettavaa riittää kaikenikäisille. Kannustan jokaista vastaamaan palautekyselyyn, sillä kävijöiden kokemukset ja näkemykset ovat meille todella tärkeitä, kun ryhdymme suunnittelemaan seuraavaa joulua, matkailupäällikkö Irene Villanen kertoo.

Tiiviissä kyselyssä pääsee muun muassa antamaan Pitsikaupungin joululle arvosanan, kertomaan mikä oli parasta ja mitä pitäisi kehittää. Lisäksi vastaajat voivat listata tapahtumat ja kohteet, joissa kävivät joulunaikaan. Kyselyssä voi esittää myös ehdotuksia ympärivuotisuuden lisäämiseksi.

– Olemme kiinnostuneita kuulemaan myös ohjelman ja tapahtumien järjestäjien kokemuksia. Kaikki palaute on kokonaisuuden kehittämisen kannalta arvokasta, Villanen lisää.