Ajankohtaista

Muutoksia Pitsiviikon ohjelmaan ja Kiikartornin kesään

Rauman Pitsiviikon ohjelmaan 22.7.-30.7. on tullut muutamia muutoksia.

Keskiviikon 26.7. Santtioseuran Porkarpaatti-purjehdukset on jouduttu perumaan kapteenien kiirreellisyyksien vuoksi. Purjehdusten oli määrä lähteä Merijakamon laiturista, ja ne olivat osa Fåfängan kesäpäivää.

Tilalle on kuitenkin saatu Saaristomeren Merivartiostokillan vene, Kiltavene Nalle, joka kuljettaa väkeä merelle klo 12.00, 14.00, 16.00 ja tarvittaessa myös klo 18.00. Meriretken kesto on vajaat 2 tuntia, hinta 10 €. Alle 12-vuotiaat aikuisen seurassa 5 €. Hinta sisältää kahvi- ja mehutarjoilun. Purjehdukset lähtevät yhä alkuperäisestä paikasta, Merijakamon laiturista.

Merihenkisen kesäpäivän muu ohjelma pysyy samana, ja kaikki ovat tervetulleita nauttimaan muun muassa Merimuseon pop-up museosta, Inspiran taidenäyttelystä, sekä yhteisöllisestä Raumanmeren suviehtoosta.

Kiikartorni on tällöin keskiviikkona 26.7. auki koko päivän. Muulloin kesällä Kiikartorni on auki klo 12-18, ja sen aukioloa ylläpitää Rauman Merihistoriallinen Seura. Kiikartornilla on kesällä paikalla opas ja torniin kiipeämisestä peritään 1 euron palvelumaksu.

RaumArsin taiteilijavieras Diana Ejaita on joutunut peruuttamaan tulonsa. Hänen näyttelynsä oli määrä nähdä Marelassa, jossa tällä hetkellä on nähtävillä kaksi muuta RaumArsin näyttelyä Local Colour – Paikallisväri, sekä Rakasta kylmää ja Paperiteoksia. Marelassa toki riittää myös muuta nähtävää pitsiviikolla, jolloin se on avoinna päivittäin klo 10-17.