Ajankohtaista

Merellinen Rauma esittäytyy Kotimaan Matkailumessuilla Tampereella 6.–7.5.

Rauman kaupunki osallistuu Kotimaan Matkailumessuille, jotka järjestetään 6.–7.5. klo 10–17 Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa osoitteessa Ilmailunkatu 20. Rauman osaston tunnistaa merellisestä ilmeestä.

– Meri ja saaristo -teeman lisäksi esittelemme messukävijöille Rauman kesän tapahtuma- ja kulttuuritarjontaa. Kerromme mielellämme myös pitsistä sekä upeista UNESCOn maailmanperintökohteistamme, Vanhasta Raumasta ja Sammallahdenmäestä. Messuosastollamme pääsee pelaamaan myös Rauma-aiheista muistipeliä, matkailupäällikkö Irene Villanen kertoo.

Villasen mukaan Tampereen messut ovat merkki kesän matkailukauden alkamisesta. Lisäksi tamperelaiset ovat potentiaalisia kesävieraita – matka Raumalle on lyhyt ja saaristo vetää puoleensa.

– Messuosastoltamme kannattaa napata mukaan ainakin uusi kesäesite ja kaupunkikartta. Kesäesitteeseen on koottu monipuolista tietoa Rauman matkailutarjonnasta, kuten opastetuista kierroksista ja kiinnostavista vierailukohteista. Kartta helpottaa kesäseikkailuja upeassa kaupungissamme, Villanen sanoo.

Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa on Kotimaan Matkailumessujen lisäksi Piha & Luonto -messut sekä voimistelun SM-kilpailut.

www.kotimaanmatkailumessut.fi