Ajankohtaista

Liikennepuisto aukeaa kesän ajaksi 6.6.

Lapsi polkee polkuautolla Liikennepuistossa.

Kipparinpuiston yhteydessä, osoitteessa Vähämaanpuisto 7, sijaitseva liikennepuisto avautuu jälleen pienille pyöräilijöille ja ajelijoille maanantaina 6.6. Liikennepuiston kesäkausi päättyy 6.8.

Liikennepuisto on avoinna maanantaista perjantaihin klo 10–18 sekä lauantaisin klo 10–16. Juhannusviikolla torstaina 23.6. puisto on avoinna klo 10–16. Perjantaina ja lauantaina 24.–25.6. liikennepuisto on suljettu.

Liikennepuiston toimintaan ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Sateella liikennepuisto on suljettu.

Alle 6-vuotiaat voivat ajaa pyörillä ja polkuautoilla vanhemman valvonnassa. Polkupyöräily ja -autoilu on maksutonta. Liikennepuistossa voi ajaa myös omalla polkupyörällä.

6–12-vuotiailla on mahdollisuus harjoitella liikennekäyttäytymistä polkupyörillä, polkuautoilla sekä lokariautoilla. Polkupyörillä ja polkuautoilla ei saa ajaa kuitenkaan samanaikaisesti lokariautojen kanssa. Lokariautoilu maksaa euron viideltä minuutilta. Lokariautoilu maksetaan Rauman kaupungin verkkokauppaan. Vaihtoehtoina on joko kertalippu tai kymmenen kerran kortti. Liikennepuistossa ei oteta vastaan käteismaksuja.