Ajankohtaista

Liikennepuisto aukeaa jälleen kesän ajaksi 5.6.

Lapsi polkuautoilemassa liikennepuistossa.

Kipparinpuiston yhteydessä, osoitteessa Vähämaanpuisto 7, sijaitseva liikennepuisto avautuu pienille pyöräilijöille ja ajelijoille maanantaina 5.6. Liikennepuiston kesäkausi jatkuu 5.8. asti.

Liikennepuisto on avoinna maanantaista perjantaihin klo 10–18 ja lauantaisin klo 10–14. Juhannusviikolla liikennepuisto on avoinna maanantaista keskiviikkoon klo 10–18 ja torstaina 22.6. klo 10–14. Perjantaina ja lauantaina 23.–24.6. puisto on suljettu.

Toimintaan ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Sateella liikennepuisto on kiinni.

Alle 6-vuotiaat voivat ajaa pyörillä ja polkuautoilla vanhemman valvonnassa. Polkupyöräily ja -autoilu on maksutonta, mutta lokariautoilu maksaa euron viideltä minuutilta.

Lokariautoilun kymppikortteja tai yksittäisiä ajoja voi ostaa Rauman kaupungin verkkokaupasta osoitteesta verkkokauppa.rauma.fi. Liikennepuistossa ei oteta vastaan käteismaksuja.

6–12-vuotiailla on mahdollisuus harjoitella liikennekäyttäytymistä polkupyörillä, polkuautoilla sekä lokariautoilla. Polkupyörillä ja polkuautoilla ei ajeta samanaikaisesti lokariautojen kanssa. Liikennepuistossa voi ajaa myös omalla polkupyörällä.