Ajankohtaista

Kesällä 2019 Rauman kesäteatterissa musiikkikomedia Juha Tapion hiteillä

Rauman kesäteatterissa Fåfängassa nähdään kesällä 2019 musiikkikomedia Kaksi puuta. Näytelmän ensi-ilta on 14.6.2019. Esitykset jatkuvat elokuulle 17.8. asti.

Juha Tapion hittien kuljettama Kaksi puuta murskasi kesällä 2018 Hämeenlinnan Uuden Kesäteatterin katsojaennätyksen ja kesällä 2019 menestysnäytelmä saapuu Raumalle.

Kaksi puuta on hersyvän hauska tarina rakkaudesta, intohimosta ja jääräpäisyydestä. Vaikka ennen olikin kaikki paremmin, niin voiko muutos joskus kuitenkin olla hyväksi? Kahden täysin erilaisen maailman kohdatessa ristiriidoilta ei voi välttyä, mutta kenties näkökulmien avartaminen voi tuottaa myös jotain hyvää ja yllättävää.

Häpeämättömän romanttisen komedian ovat käsikirjoittaneet Osku Valve ja Otto Kanerva. Kanerva myös ohjaa esityksen. Rooleissa nähdään ja kuullaan Ria Kataja, Mikko Töyssy, Otto Kanerva, Hanna Vahtikari, Veera Tapanainen ja Miikka J. Anttila. Vauhdikasta menoa säestää ja rytmittää Antti Vauramon johtama livebändi ja upeat musiikkinumerot tempaavat takuulla yleisön mukaansa.

www.raumanteatteri.fi